Horoscopul zilnic 17 aprilie 2019. Vărsătorii încep o superbă poveste de dragoste, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Vezi ce prezic astrele pentru ziua de 17 aprilie 2019.


Berbec

O zi foarte ocupată la lucru, însă vei avea ocazia să-ți faci multe relații cu farmecul de care dai dovadă. Nu sunt recomandate achizițiile scumpe sau bârfele cu colegii. Spre seară, vei avea ocazia să te relaxezi într-un cadru de vis. 

 

Taur

O zi care se anunță extrem de profitabilă. Există șanse mari să înaintezi în carieră sau să-ți extinzi zona de influență în afacerile personale. Dacă ești singură, s-ar putea ca, din cauza unor bârfe sau zvonuri, să ratezi o potențiale poveste de iubire. 

 

Gemeni

Ziua de azi vine cu un chef enorm de aventură. Dacă intenționezi să începi o poveste de dragoste fără știrea partenerului, vei avea probleme foarte mari. Ai grijă la cheltuielile pe care le faci în această perioadă.  

 

Rac

Chiar dacă se ivesc propuneri interesante la orizont, nu ar trebui să renunți imediat la slujba actuală. Este posibil ca acelea să fie niște semnale false. Cei mai buni aliați sunt astăzi moderația și precauția. 

 

Leu

Există șansă să primești sprijin din partea prietenilor, rudelor sau colegilor în diverse chestiuni. Cu toate acestea, nu ai nici timp, nici energie pentru a-ți analiza emoțiile. Încearcă să nu tratezi cu indiferență o persoană care este gata să facă orice pentru tine. 

 

Fecioară

Astăzi, este posibil să fii captivată de farmecul unui bărbat, care ar putea deveni noul tău iubit. Dacă ești deja într-o relație, ar trebui să iei în considerare toate consecințele acestei idile ilicite. 

 

Balanță

Astăzi, vei avea tendința de a face compromisuri. Nu este rău, dacă acest lucru te va ajuta să îți faci noi relații utile sau să te înțelegi mai bine cu cei din jur. Este recomandat ca, spre seară, să cauți o metodă bună de relaxare.

 

Scorpion

Ziua de azi vine cu schimbări importante în viața ta. S-ar putea să îți dorești să scapi de unele relații dureroase ori să demisionezi dintr-o funcție care nu îți oferă un venit satisfăcător. Este important să rămâi fidelă principiilor tale. 

 

Săgetător

Astăzi este nevoie să iei o pauză emoțională. Ar trebui să refuzi să preiei munca unor colegi mai neglijenți. Mai spre seară, găsește ocazia potrivită pentru a te relaxa și a scăpa de stresul adunat peste zi.

 

Capricorn

O zi în care toate par să vină de la sine pentru tine. Dacă ești într-o relație, trebuie să găsești atitudinea potrivită pentru a nu-i răni sentimentele. Câteodată, prea mult entuziasm ar putea să fie nociv.

 

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să primești câteva cadouri neprețuite din partea destinului. Probabil asta înseamnă începutul unei superbe povești de dragoste, o afacere extrem de profitabilă sau o îmbogățire rapidă datorată unui eveniment fericit. 

 

Pești

Astăzi, ești destul de visătoare, ceea ce te împiedică să privești realitatea obiectiv. Dacă îți dorești, poți obține rezultate impresionante în carieră. Ai grijă de starea ta sănătate, stresul din ultimul timp te poate afecta într-un fel sau altul. 

related posts

Modifică setările cookies