Horoscopul zilnic 17 august 2019. Săgetătorii își întâlnesc sufletul-pereche, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 17 august 2019. 


Berbec

Berbecii se vor lăsa ghidați de emoții și de instinct. Dacă simți nevoia să te exteriorizezi în fața persoanelor dragi, fă acest lucru cu toată încrederea. Firea ta încrezătoare va atrage foarte multe persoane noi în viața ta. Unele dintre ele îți vor deveni cel mai bun prieten sau partenerul la care ai visat. Dacă ești singură, nu te avânta cu capul înainte, ci încearcă să fii precaută și selectivă.

Taur

Taurii vor da dovadă de foarte multă creativitate, iar acest lucru poate atrage după sine și noi oportunități, mai ales pe plan profesional. Totodată, îți poți folosi ideile creative pentru a-i surprinde și pe cei dragi. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a face confesiuni persoanei îndrăgite, în schimb este o zi ideală pentru shopping sau călătorii.

Gemeni

Gemenii vor fi învăluiți de un sentiment de senzualitate, iar în acest fel vor avea toate privirile ațintite asupra lor. Dacă nu vrei să intri într-o relație amoroasă ar fi indicat să eviți flirtul. Totodată, nu încerca anumite experiențe teribilistice, ce implică foarte multă adrenalină. Focusează-te asupra hobby-urilor sau canalizează-ți atenția asupra membrilor familiei.

Rac

Racii vor fi foarte productivi astăzi, iar acest lucruri le va generea și beneficii materiale. Dacă ești într-o relație, acordă-i atenție partenerului și surprinde-l cu fiecare gest. Ar fi de preferat să eviți să faci achiziții foarte mari sau să intri în conflict cu vecinii sau membrii familiei.

Leu

Leii se vor afla astăzi în ipostaza de cuceritori. Există șansa să te simți atrasă de o anumită persoană și vei face tot ce îți stă în putință să o cucerești. Dacă ești deja într-o relație, focusează-ți toată atenția asupra partenerului și vino cu cât mai multe propuneri pentru a vă “condimenta” relația. Pe seară îți vei concentra atenția asupra rezolvării unor probleme financiare.

Fecioară

Pentru Fecioare ziua de astăzi va reprezenta un nou capitol din viața lor. Fie că vei începe o nouă relație sau că vei pune punct actualei, va trebui să faci anumite schimbări majore. Înainte de a lua o decizie, asigură-te că este varianta cea mai bună și că nu vei regreta mai încolo. Seara va fi momentul ideal pentru o reuniune de familie.

Balanță

Balanțele vor găsi noi modalități pentru a elimina anumite probleme din viața lor. Cu toate că la început ți se va părea dificil, tratează problema cu calm și apelează la cei dragi atunci când simți că situația te depășește. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă relaxantă, citind sau discutând despre problemele tale cu prietenii apropiați.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o zi foarte încărcată. Dacă simți că situația te depășește, nu te sfii să ceri sfatul colegilor sau persoanelor dragi. Ar fi de preferat să nu lași orgoliul să primeze sau să intervină între tine și familie. Astăzi este ziua perfectă pentru a face călătorii. Totuși, ar fi indicat să fii precaută în trafic, pentru că pot apărea anumite incidente neplăcute.

Săgetător

Săgetătorii vor fi foarte activi astăzi și vor încerca cât mai multe lucruri noi. Fie că ți se oferă șansa să mergi într-o călătorie, la un eveniment sau o petrecere alături de familie, vei vedea acest lucru ca pe o nouă șansă de a te distra și de a petrece timp alături de persoanele dragi. Pe plan sentimental, astrele sunt de partea ta, astfel că există posibilitatea să-ți întâlnești sufletul pereche.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de foarte multe evenimente neplăcute. Fie că vei fi victima unei coafuri nereușite sau că vei avea un incident neplăcut cu îmbrăcămintea, aceste „surprize” vor reuși să te indispună. Cu toate acestea, nu te demotiva și încearcă să găsești soluții. Ziua de astăzi este ideală pentru a-i face confesiuni persoanei îndrăgite.

Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte productivi și creativi astăzi. Reușitele tale vor fi apreciate atât de colegii de la muncă, cât și de membrii familiei. Ziua de astăzi nu este ideală pentru a face călătorii. Dacă vrei să te relaxezi, renunță la metodele costisitoare și apelează la hobby-uri, exerciții fizice sau cartea preferată.

Pești

Peștii își vor dedica ziua de astăzi relaxării.  Pentru că dispui de foarte mult timp liber, focusează-ți atenția asupra familiei sau prietenilor apropiați. Surprinde-i cu o cină în familie sau alte surprize, pentru a le demonsta cât de mult ții la ei și cât de mult îi apreciezi. Ar fi de preferat să eviți bârfele și discuțiile în contradictoriu.

Vezi și: Top 3 rochii mov de pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies