Horoscopul zilnic 17 februarie 2019. Balanțele au noroc la bani, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 17 februarie 2019.


BERBEC

O perioadă favorabila studiului, examenelor, iar daca veți începe un nou proiect, vă veți lansa în afaceri o s-aveți succes - e nevoie de puțin curaj.

TAUR

Ați avea de unde să luați bani, să aveți de rate, facturi, aprovizionare și pentru tratația pe care-o veți face la acest sfârșit de săptămână.

GEMENI

Noutăți care vă stârnesc interesul pentru afaceri, pentru studiu, vă puteți găsi ceva de lucru și să începeți o ascensiune pe culmile succesului - Jupiter va susține.

RAC

Posibilă negociere ca să obțineți un preț bun, un salariu mai mare, să se țină cont de propunerile voastre referitoare la orele de muncă și la atribuții.

LEU

Vă puteți baza pe ajutorul unor oameni și să faceți o echipă de profesioniști, să dezvoltați un proiect, să lucrați la imagine și sa căpătați notorietate.

FECIOARA

O să puteți definitiva o situație, obțineți toate aprobările pe care vă căzniți din toamna trecută să le luați, dar drumul a fost presarat cu... obstacole.

BALANTA

Vă reușesc demersurile care țin de bani, de luat credit de la bancă sau o suplimentare de credit iar unii dintre voi poate vreți o reeșalonare a ratelor.

SCORPION

O să legalizați un act, vi se recunosc niște merite, niște drepturi și or să vi se deschidă ușile care până acum vi se trânteau în nas...

SAGETATOR

Sunteți în tratative pentru o nouă afacere sau în vederea unui job care înseamnă o mare provocare și n-ați vrea să ratați o asemenea șansă.

CAPRICORN

Vă duceți la un interviu, dați concurs pentru o funcție sau ca să plecați din țară să munciți, măcar un sezon, să faceți rost de bani pentru casă, familie.

VARSATOR

O să vă-nțelegeți mai bine cu ființa iubită, căreia-i veți putea spune ce-aveți pe suflet, să-i mai cereți o explicație dar ați pierdut înțelesul unor lucruri petrecute între voi.

PESTI

Vești de bun augur de la cineva tânăr care vă poate fi de ajutor sau vă invită la o plimbare dacă sunteți departe unul de celălalt.

 

Vezi și: Punctul forte al fiecarei zodii

related posts

Modifică setările cookies