Horoscopul zilnic 17 ianuarie 2020. Fecioarele primesc un cadou neașteptat, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți prezic astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 17 ianuarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză în planul relațional. Deși încerci să comunici deschis cu partenerul, acesta tot amână discuțiile. În planul profesional poți semna un contract important. Atenție la relațiile cu colegii, care nu-ți vor mereu binele!

Taur

Astăzi nu este un moment bun pentru a semna un contract. Ești indecisă și poate ar fi bine să mai aștepți câteva zile. Sunt șanse să se dea totul peste cap și să nu mai fii de acord cu noii termeni. Suprasolicitarea își spune cuvântul. Ar trebui să ai parte de mai multă odihnă.

Gemeni

Astăzi cauți soluții de finanțare pentru o problemă apărută în familie sau cu locuința. Înarmează-te cu răbdare și nu lăsa să te afecteze toate blocajele și amânările, care apar pe neașteptate. În planul profesional, rezultatele pe care le-ai obținut până acum te motivează să mergi înainte și să avansezi în carieră.

Rac

Posibil astăzi să ai un dialog cu unul dintre părinți cu care ești în conflict de ceva vreme. Trebuie să găsești o punte de legătură, să renunțați la conflict și să întelegeți fiecare că faceți parte din generații diferite și că aveți alte principii de viață.

Leu

Primești astăzi o veste de la o prietenă de la serviciu, care te recomandă într-un proiect sau job. Ești foarte încântată și dai curs imediat invitației. Dacă mergi la interviu, vei face impresie bună.

Fecioară

Primești astăzi un cadou neașteptat de la partener: o călătorie în afara țării. Ești fericită că veți petrece câteva zile doar voi doi și deja îți faci lista cu obiectivele pe care vrei să le vizitezi.

Balanță

Cu Luna care îți traversează casa personalității, vei avea o zi în care te vei simți bine, vei fi veselă și îi vei molipsi și pe colegi cu buna ta dispoziție. La locul de muncă lucrurile încep să se îndrepte în direcția dorită de tine.

Scorpion

Simți nevoia să stai astăzi departe de toata agitația cotidiană, mai ales ca apare o situație neașteptată în relatia cu partenerul. La serviciu, ai parte de o perioadă mai liniștită, iar situațiile conflictuale prin care ai trecut, s-au lămurit.

Săgetător

Iei astăzi legătura cu unul dintre prietenii tăi, cu care nu ai mai vorbit de mult și te interesezi dacă puteți colabora într-un proiect. Ai șanse să faci progrese într-un proiect pe termen lung, dacă te asociezi cu cineva de încredere.

Capricorn

Astăzi ai planuri mari în carieră. Nu duci lipsă de energie și de idei originale, pe care le expui șefilor. Dacă ai muncit din greu, astăzi pot să apară și recompensele și să semnezi un contract prin care ești promovată.

Vărsător

Astăzi ești deschisă dezbaterilor privind sistemul de valori, călătoriile și studiile. Poți să primești vești din străinătate, legate de o bursă de studiu sau stabilești împreună cu partenerul o perioadă de concediu și începi să cauți oferte pentru vacanța de vară.

Pești

Dacă te așteptai astăzi să încasezi o sumă de bani sau să demarezi un dosar de credit sau să pui în ordine situația financiară, află că poți să ai parte de surprize, iar planurile să ți se dea peste cap. În planul relational există situația în care să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul, iar finanțele deținute în comun să fie subiect de ceartă.

Vezi și: ABI tras de ureche la concert - Trending Review cu Daragiu - Episodul 11

related posts

Modifică setările cookies