Horoscopul zilnic 17 iulie 2019. Vărsătorii își rezervă o vacanță de lux, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți prezic astrele pentru ziua de miercuri, 17 iulie 2019. 


Berbec

Astăzi, călătoriile scurte se dovedesc de bun augur. Există o șansă ca printre cunoștințele tale să se găsească o persoană care să te ajute pe plan profesional. Dacă ești în vacanță, profită de zilele libere pentru a-ți elibera mintea de gânduri negative. 

Taur

În ziua de azi ești tentată să refuzi orice fel de compromisuri. Din păcate, această atitudine nu va fi apreciată de toată lumea. Este recomandat ca, dacă ești prinsă într-un proiect de echipă, să asculți și părerile celor din jur. 

Gemeni

Ești în pericol să intri într-o situație delicată. Din acest motiv, este recomandat să te abții să flirtezi cu persoane care sunt implicate într-o relație cu altcineva ori să încerci să obții o sumă de bani pe căi incerte. În rest, ziua este potrivită pentru experimente culinare, pentru găsirea de noi idei și pentru investiții în artă. 

Rac

Ai nevoie de o perioadă de odihnă, de răgaz pentru reîncărcarea bateriilor, așa că este recomandat ca astăzi să iei o pauză și să înveți să delegi. Spre seară, primești o invitație de nerefuzat la un film sau la o cină romantică. 

Leu

Astăzi ar trebui să te aștepți la o vizită din partea cuiva care te cunoaște bine. Este posibil să fie vorba de un fost iubit, un fost coleg de școală sau un prieten din copilărie. De asemenea, trebuie să fii pregătită pentru o achiziție neașteptată. 

Fecioară

Astăzi, poți avea succes atât în afaceri cât și în dragoste. Totuși, acest succes este posibil doar dacă ieși puțin din zona ta confort. Dacă ai suferit de curând o afecțiune, este recomandat să eviți călătoriile lungi și consumul de alcool. 

Balanță

Când vine vorba de viața sentimentală, trebuie să îți asculți intuiția. Este posibil să găsești o cale de a-ți salva relația într-un mod pe care nu-l credeai posibil. Între timp, ai putea să iei în calcul o călătorie de plăcere sau o sesiune la spa. 

Scorpion

Astăzi, există risul să fii manipulată de cineva apropiat, în care obișnuiai să ai încredere. Dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva alături de care să trăiești o poveste de dragoste. Nu este recomandat să faci investiții în această perioadă. 

Săgetător

Nu este recomandat să intri în conflict cu cei dragi, în special cu cei în vârstă din familie.  Scopul tău principal ar trebui să fie începerea reparațiilor prin casă ori să-ți găsești o nouă locuință. 

Capricorn

Astăzi este o zi a veștilor senzaționale pentru tine. Există posibilitate să fii depășită de situație, iar această stare să se transpună în anumite simptome fizice. Ai grijă de orice semnale îți transmite organismul. 

Vărsător

S-ar putea să primești o ofertă interesantă din partea unui prieten, a unui coleg sau a unui membru al familiei. Există șansă să îți faci rezervare pentru o vacanță luxoasă sau să ai parte de o achiziție costisitoare. 

Pești

Astăzi, este recomandat să îți anunți planurile de viitor, intențiile, noile relații. Spre seară, este momentul ideal pentru o întâlnire romantică și ai grijă să îi oferi partenerului un cadou cu semnificație. 

Vezi și: Profil de celebritate - Megan Fox

related posts