Horoscopul zilnic 17 noiembrie 2019. Berbecii au probleme în familie, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 17 noiembrie 2019.


Berbec

O problemă de familie care apare brusc ar putea să îți strice tot programul zilei. Sari în ajutorul persoanei care are nevoie de ajutor, însă ești destul de sensibilă, empatică, iar situația pe care ești nevoită să o rezolvi, îți afectează starea.

 

Taur

Ești hotărâtă să te bucuri astăzi de tot ce vine frumos spre tine. Faci multe deplasări, vizite, ai întâlniri și planuiești cu partenerul de cuplu un sejur. Ai grijă însă că este posibil să nu cădeți de acord asupra destinației și să intrați puțin în conflict!

 

Gemeni

Configurația zilei de astăzi, cand Luna îți traversează sectorul financiar, îți aduce preocupări pentru bani. Astfel, faci toată ziua socoteli, planuri financiare și la finalul zilei ești mulțumită de rezultate.

 

Rac

Astăzi este o zi specială pentru tine. Luna, care dă tendința zilei, îți traversează zodia, în drumul ei întâlnește Nodul Nord (Destinul) și activează axa relațională și a parteneriatelor de afaceri. Astfel, vei avea dialoguri importante cu partenerul de viață, dar și preocupari pentru planurile din sectorul socio-profesional.

 

Leu

Astăzi, nu prea ești într-o dispoziție optimistă. Luna îți traversează sectorul izolării, al subconștientului, al meditației și al introspecției. Astfel, te retragi în gândurile tale și poți să ai parte de tot felul de frământări și griji, care nu își au rostul. Odihnește-te și mâine, cand Luna ajunge în zodia ta, vei fi mai bine.

 

Fecioară

Astăzi îți dorești să ieși în oraș cu niște foste colege de serviciu pe care nu le-ai mai văzut de mult și cu care ai tot amânat revederea. Până la urmă iei inițiativa, organizezi întâlnirea și vei avea surpriza că toată lumea cooperează, chiar și daca au alt program, îl schimbă pentru a onora invitația.

 

Balanță

Astăzi te preocupă imaginea și sectorul socio-profesional. Totodată poți să primești vești de la persoane aflate în străinătate, rude, prieteni, care te anunță că te vizitează cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Spre seară îți vine o idee și te sfătuiești cu partenerul dacă să plecați câteva zile la munte împreună cu prietenii care vă vizitează.

 

Scorpion

Conjunctura astrală de astăzi, cu Luna, care îți traversează sectorul studiilor și care întâlnește în drumul ei Nodul Nord (Destinul), îți aduce preocupări pentru viitorul tău profesional. Posibil să vrei să reiei niște studii sau să începi niște cursuri care să te ajute în carieră.

 

Săgetător

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să mergi la shopping, însă vei avea tendința să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Vei apela la conturile de economii sau partenerul este cel care va achita o parte din tot ce cumperi.

 

Capricorn

Se anunță o zi importantă în relația de cuplu, mai ales că Luna traversează sectorul mariajului. Chiar dacă te confrunți astăzi cu un blocaj în comunicarea cu partenerul, încercați să treceți peste obstacol și să vezi partea frumoasă a relației voastre.

 

Vărsător

Se anunță o zi foarte încărcată în chestiunile gospodărești. Mai mult de atât, ai de rezolvat și o serie de sarcini pentru serviciu, care au venit neașteptat. Spre seară ar fi bine să încerci să te și odihnești, pentru că urmează din nou o săptămână grea la locul de muncă. 

 

Pești

Pentru astăzi ai programat o serie de activități de relaxare, întâlniri cu prietenii sau o aventură romantică. Trebuie să ai grijă să nu strici bunadispoziție a celor cu care îți petreci ziua, pentru că ai tendința să intri în conflicte.

Vezi și profilul de celebritate al cântăreței Cardi B

related posts