Horoscopul zilnic 17 octombrie 2019. Gemenii își pot schimba viața radical, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 octombrie 2019.


Berbec

Astăzi, te simți încrezătoare în forțele proprii, mai ales că vei avea parte de o oportunitate unică în felul ei de a-ți pune o idee formidabilă în practică. Ai încredere în ceea ce îți spune instinctul și ia decizia care îți poate schimba viața. 

Taur

Ți se ivește în cale o șansă și, chiar dacă la început poate părea intimidantă, de fapt este de bun augur. Deși vei fi tentată să te gândești serios, probabil o să te arunci cu capul înainte, dar ai grijă ca decizia ta să nu-i afecteze și pe cei din jur. 

Gemeni

Ziua de astăzi va fi relativ calmă pentru tine. Ți se va putea întâmpla ceva care pare neimportant, dar ulterior vei descoperi că este unul dintre cele mai tari momente din viața ta. Este bine să îți asculți inima atunci când iei decizia. 

Rac

Astăzi, viața sentimentală este la pământ. Te cerți cu partenerul ori ești nemulțumită de atenția pe care ți-o acordă și încerci să-l provoci să-ți demonstreze că încă te iubește. Ai grijă, nu te juca cu focul dacă nu știi unde vrei să ajungi. 

Leu

Ziua de azi vine cu o stare de insatisfacție provocată de fluctuațiile emoționale. Trebuie să schimbi ceva în jurul tău dacă vrei să scapi de acest sentiment. Ar putea fi vorba de o schimbare de decor, ar putea fi vorba de oamenii din jurul tău. 

Fecioară

Ai în fața ta o șansă de care trebuie să profiți. Ar putea fi vorba fie de o slujbă nouă, fie de o schimbare de planuri de ultimă oră, fie de o cucerire în plan sentimental. Este ceva ce te tentează, dar te simți copleșită de presiunea de a lua o decizie. 

Balanță

Ar fi indicat să fii sinceră atunci când este vorba de tine și să recunoști atunci când sunt probleme, pentru a putea astfel să le corectezi. Fii mai deschisă cu cei care te iubesc și acceptă ajutorul lor, dacă este cazul.  

Scorpion

Ai putea să participi la un eveniment public, ba chiar să ții un discurs chiar dacă nu ești prea entuziastă când vine vorba de a vorbi în fața unei mulțimi de oameni. Când ieși din zona de confort ai șansa să înveți ceva de care chiar aveai nevoie în viață. 

Săgetător

Acum ai șansa să urmezi un drum nou în viață, fie că este vorba de carieră, fie că este vorba de viața sentimentală. Provocarea constă în faptul de a conștientiza când este cazul să renunți la ceva sau cineva pentru a-ți fie ție mai bine. 

Capricorn

Astăzi este o zi bună să fii curioasă și să pui întrebări care să îi scoată din zona de confort pe cei din jur. Este important, în același timp, să abordezi totul cu mult tact problema pentru ca nimeni să nu se simtă incomod. 

Vărsător

În trecut, ai avut un vis, pe care l-ai abandonat din cauza întâmplărilor care se perindau la acea vreme în viața ta. De atunci, te-ai maturizat și ai început să te întrebi dacă nu cumva visul acela încă mai este realizabil pentru tine. 

Pești

S-ar putea ca astăzi să te regăsești în situația în care trebuie să îți aperi punctul de vedere pentru a rezolva lucrurile. Este foarte important să te menții pe poziții, chiar dacă ieși din zona ta de confort. Pe parcursul zilei, vei avea câteva momente în care vei primi validare din partea celor din jur. 

Vezi și: Reteta Tartilya cu dovlecei

related posts

Modifică setările cookies