Horoscopul zilnic 18 august 2019. Scorpionii vor avea o zi stresantă, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 18 august.


Berbec

Ar fi bine să te bazezi pe tine însăți astăzi, deoarece s-ar putea ca prietenii care ți-au promis că ăți vor fi alături să nu fie disponibili. Vei fi pusă în dificultate de mai multe ori pe parcursul zilei, dar încearcă să îți păstrezi calmul. Mai bine privești totul ca pe o lecție, astfel nu îți va afecta sănătatea.

Taur

O vizită neașteptată te va surprinde astăzi. Este posibil să fie vorba despre o persoană cu care nu ai mai ținut legătura de mult timp. Pe parcursul zilei, vor apărea și alte surprize plăcute, poate chiar o persoană care ți-a greșit în trecut își va cere scuze sau vei da o nouă șansă unui fost iubit. 

Gemeni

Astăzi, ar trebui să ai gânduri pozitive și să încerci să privești partea plină a paharului. Încetează să te mai obosești să te gândești prea mult la fiecare mișcare pe care o faci. Vei avea parte de activități plăcute astăzi, precum vizitarea unui loc drag ție. Pentru îndrăgostiți, seara va fi una romantică, sub clar de lună.

Rac

Este posibil să ceri sfaturi persoanelor apropiate în legătură cu reamenajarea locuinței. Ziua de astăzi nu va ieși din rutina obișnuită. Fă-ți planuri pentru toamnă și mergi la cumpărături. Vânează cele mai bune oferte și cu siguranță te vei alege cu achiziții utile.

Leu

Ziua de astăzi te va surprinde cu călătorii plăcute, în locuri necunoscute. Vei avea noroc și te vei integra într-un grup după urma căruia vei avea parte de beneficii. Lasă declarațiile de dragoste pentru altă zi deoarece aceasta nu este ziua potrivită.

Fecioară

Astăzi, se pare că egoismul tău va ieși la iveală. Nu fii egoistă în problemele din familie, mai ales când vine vorba de un membru mai în vârstă al familiei. Ar fi bine să te ocupi de treburile casnice astăzi, deoarece este posibil să ai parte de musafiri. 

Balanță

O rază de speranță își va face apariția astăzi. Există șansa să rezolvi problemele legate de bani, job sau de viața personală. Ar fi bine să lucrezi puțin la dezvoltarea personal. Fă-ți timp pentru a-ți face puțină ordine prin lucruri. 

Scorpion

Ziua de astăzi va fi tulburătoare, dar nu într-un sens bun. Cel mai probabil vor apărea probleme personale, precum gelozia partenerului sau cearta cu un prieten. Te vei simți ofensată din cauza faptului că nu ești înțeleasă de către familie. În cazul în care stresul devine prea accentuat pe parcursul zilei, caută metode pentru a te liniști.

Săgetător

Ar fi bine să nu vă părăsiți locuința pentru o perioadă lungă de timp. Există riscul să ai parte de neînțelegeri cu persoanele din jur, așa că nu risca, mai ales în ceea ce privește viața personală. Nu te aștepta ca oamenii să-ți răspundă la întrebări sau ți se confeseze astăzi. Cel mai bine ar fi să petreci timp cu familia sau cu persoana iubită.

Capricorn

Astăzi este o zi bună în ceea ce privește viața amoroasă. Fie că este vorba despre un nou partener sau rezolvarea unei probleme cu actualul iubit, vei avea success. Nu este o idee bună să îți consumi energia cu dispute, să peterci prea mult timp online sau să faci curățenie. Prioritățile tale, astăzi, ar trebui să fie sportul și cititul.

Vărsător

Nu te închide în tine astăzi, deoarece acest lucru îți va afecta relația de cuplu. Dacă ai promis că vei ajuta pe cineva cu îndeplinirea unui obiectiv, lasă de-o parte starea negativistă și respectă-ți promisiunea. Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a lega noi prietenii sau pentru a începe o relație.

Pești

Ziua de astăzi este perfecta pentru relaxare. Dormi mai mult dimineața aceasta, ieși la o plimbare în parc și, pe seară, ieși la o petrecere cu prietenii. Este ziua potrivită pentru a începe căutările pentru un nou hobby. Dacă deja ai unul preferat, dedică-ți timpul pentru a-l practica astăzi. 

Vezi și: Profil de celebritate - Halle Berry
 

related posts

Modifică setările cookies