Horoscopul zilnic 18 februarie 2020. Gemenii fac o achiziție uriașă, ce se întâmplă cu Leii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 18 februarie 2020.


Berbec

Ești pusă în situația în care trebuie să iei o decizie importantă în sfera socio-profesională, de pe urma căreia vei avea beneficii financiare. Privești cu optimism viitorul și accepți propunerea, chiar dacă implică mai multă muncă din partea ta.

Taur

Contextul astral de astăzi te invită la studiu, lărgirea orizonturilor și ai dialoguri cu oameni de la care ai ce învăța, de la care poți primi sfaturi utile, pentru a avansa în carieră sau a te specializa într-un domeniu. Socializezi mai mult și nu ratezi nicio oportunitate să mergi la evenimente mondene.

Gemeni

Dacă vrei să-ți extinzi o afacere sau să începi o afacere a ta, astăzi ai șanse să obții o finanțare. Totodată, primești o ofertă tentantă de a achiziționa un imobil și încerci să obții un credit pentru a putea acoperi cheltuielile.

Rac

Depui eforturi astăzi să-ți duci la capat sarcinile. Atenție, însă că vei avea tendința să intri în conflict cu un șef sau cu un coleg, pentru că nu ești de acord cum rezolvă aceștia o situație critică. Este vorba de imaginea și sistemul tău de valori peste care nu vrei să treci.

Leu

Îți face o plăcere deosebită să participi la tot felul de cursuri, să înveți lucruri noi, să pleci în delegații sau în schimburi de experiențe. În planul sentimental ai parte astăzi de o aventură palpitantă.

Fecioară

Posibil astăzi să intri într-un conflict cu partenerul din cauza acțiunilor acestuia în ceea ce privește perioada pe care trebuie să o alegeți de concediu sau cu educația copiilor, dacă ești părinte. Ar trebui să depui mai multe eforturi pentru a te înțelege cu partenerul.

Balanță

Astăzi te concentrezi pe activități și proiecte importante și pe negocierea termenilor unui contract/parteneriat cu unul dintre asociații sau partenerii de afaceri. Nu-ți risipi toată energia la serviciu, pentru că ai de rezolvat și acasă niște chestiuni administrative!

Scorpion

Încerci astăzi să-ți faci ordine în viață și începi cu sarcinile de la locul de muncă, unde intenționezi să ai zilnic o listă după care să te ții. Ușor-ușor găsești un echilibru și-ți exploatezi la maximum resursele interioare și abilitățile.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce multe energie să rezolvi o serie de lucruri în planul personal, dar și în cel profesional. Ai capacitatea să depășești orice dificultate și să ieși din situații încurcate. Deasemenea, ai grijă să nu intri în dispute sau certuri, în trafic, în relația cu funcționarii unei instituții sau cu interlocutorii cu care intri în contact!

Capricorn

Ești tentată astăzi să lucrezi de acasă pentru că te simți foarte obosită. Soliciți șefului acest lucru și ai ocazia să te mai ocupi de treburile casnice și de membrii familiei, nu de alta, dar nu-ți stă în fire să lenevești. Munca este cea care te caracterizează, iar multitudinea de planete pe care le ai în zodia ta nu-ți dau pace!

Vărsător

Astăzi, ești pregătită să faci față tuturor sarcinilor de la serviciu. Configurația astrală te face să fii locomotiva tuturor acțiunilor și toată lumea să te urmeze. Ai mult entuziasm și bună dispoziție și te afirmi în sfera profesională.

Pești

Ai posibilitatea astăzi să-ți îmbunătățești situația financiară și să găsești noi surse de venit. Ideile tale primesc acordul șefilor pentru a le pune în practică. În planul sentimental, ai parte de o seară plină de pasiune.

 

 

 

 

 

 

related posts