Horoscopul zilnic 18 februarie 2021. Scorpionii simt nevoia de trăiri intense în plan amoros, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 18 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul care indică trecutul, subconștientul, izolarea și meditația. Așadar, urmează o perioadă de o lună de zile, în care dorința ta de interiorizare va fi mai pregnanată, însă recomandarea astrelor este să folosești această perioadă pentru introspecție și să îndrepți unele situații în care ai greșit.

 

Taur

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, vei simți, timp de o lună, nevoia să socializezi mai mult, să-ți lărgești cercul de prieteni, să discuți, să împărtășești pasiuni comune. Totodată, se activează și axa sentimentală și-ți revin în atenție chestiuni mai vechi.

 

Gemeni

 

Sectorul profesional, al carierei, imaginii și statutului personal se va activa de astăzi, de când Soarele ajunge în zodia Pești. Așadar, urmează o lună de zile în care vrei să te faci remarcată și să te implici mai mult în activitățile profesionale. Se va dinamiza axa profesie-familie, iar cariera va fi prioritară, în detrimentul preocupărilor domestice.

 

Rac

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești, semn că urmează o lună de zile, în care vei fi preocupată să obții o diplomă sau să susții un examen important. Totodată, poți lua o decizie majoră pentru viața ta profesională, însă vei ține cont de convingerile și credințele tale.

 

Leu

 

De astăzi, de când Soarele ajunge în zodia Pești si se dinamizează axa financiară, vei fi interesată în următoarea lună, să faci niște evaluari financiare, să administrezi rațional resursele de care dispui, dar și să achiți o datorie.

 

Fecioară

 

De astăzi, de când Soarele ajunge în zodia Pești, în sectorul asociat relației de cuplu și parteneriatelor de afaceri, vei observa că se intensifică capacitatea de a rezolva unele probleme apărute în regimul unei relații, parteneriat, proces sau partaj. Intenția ta este să găsești soluția potrivită.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești, în casa muncii și a sănătății, semn că aceste domenii se activează puternic în următoarea lună. Ți se permite să identifici greșelile comise în sarcinile de muncă sau în raporturile de muncă și să îndrepți lucrurile. În ce privește starea de sănătate, ai ocazia să încerci o terapie alternativă, care poate da rezultate bune.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia în zodia Pești, în sectorul care indică activitățile de relaxare, creație, relația cu copiii dar și relația sentimentală. Așadar, în planul amoros simți nevoia de trăiri intense alături de partener. Totodată, relația cu copiii devine mai apropiată, iar creativitatea și activitățile artistice sunt bine susținute în următoarea lună.

 

Săgetător

 

Odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești se activează sectorul asociat căminului, locuinței, vieții de familie și relației cu părinții. Ai ocazia, în următoarea lună, să te apropii mai mult de familie și vei observa că planurile tale de a reamenaja spațiul de locuit încep să prindă contur.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, ai parte de prezența Soarelui în zodia Pești, în sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, activităților intelectuale, studiului personal și relațiilor cu frații. Așadar, urmează o lună de zile în care poți acumula cunoștințe, să începi un curs de perfecționare profesională/ dezvoltare personală și să comunici deschis cu rudele cu care ai avut conflicte.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul financiar, semn că în următoarea lună vei avea intuiție în planurile tale financiare. Poți să descoperi metode noi de a-ți îmbunătăți veniturile.

 

Pești

 

Odată cu intrarea Soarelui în semnul nașterii tale, în casa identității, vei primi energia și vitalitatea astrului zilei. Poți demara proiecte personale pe care le-ai tot amânat. Totodată, se va activa și axa relațiilor și vei încerca să clarifici o serie de chestiuni legate de relația în care te afli.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole: „Eu sunt noul prezentator, gata?”

related posts

Modifică setările cookies