Horoscopul zilnic 18 ianuarie 2020. Balanțele au un conflict cu partenerul, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Vezi ce prezic astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020. 


Berbec

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să-ți urmezi intuiția în planul personal. Vor exista dialoguri cu partenerul sau partenerii de afaceri legate de finanțele sau bunurile pe care le dețineți în comun. Gândește-te de două ori înainte să iei o hotărâre de natură financiară!

Taur

Contextul astral de astăzi nu te surpride într-o dispoziție tocmai bună, iar acțiunile partenerului te vor face să reacționezi cum acesta nu se așteaptă. Nu-ți poți explica nici tu starea pe care o ai, nu ai un motiv anume să fii tristă sau supărată, doar că ești invadată de tot felul de trăiri pe care nu știi să le gestionezi.

Gemeni

Posibil astăzi să te nemulțumească ceva la serviciu. O situație apărută în relațiile cu colegii te face să nu fii în largul tău. Atunci când șefii îți propun să te trimită la niște cursuri, ți se schimbă dintr-o data starea pentru că vei face și altceva în afara sarcinilor de zi cu zi.

Rac

Problemele apărute în familie sau în relația cu copiii, îți cam strică astăzi buna-dispoziție și reacționezi implusiv, când partenerul îți aduce la cunoștință deciziile lui. Astrele te sfătuiesc să stai departe de conflicte și să lași câteva zile să treacă, să se calmeze lucrurile, după care să reluați dialogul.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile gospodărești și pentru relația cu membrii familiei, care poate fi destul de tensionată din cauza timpului tău petrecut peste program la serviciu. Ar fi indicat să aveți o discuție deschisă în care să tratați problemele care vă frământă.

Fecioară

Contextul astral de astăzi te trimite la cumpărături și în deplasări în scop administrativ a locuinței. Totodată sectorul comunicării, al schimbului de idei și al acumulării cunoștințelor este bine susținut, așa că vei avea și dispoziție să citești, să intri în tot felul de dialoguri sau să înveți ceva nou.

Balanță

Astăzi poți intra ușor în conflict cu unul dintre membrii familiei, motivul fiind banii. La serviciu, ferește-te să intri în tot felul de anturaje și nu te lăsa influențată de alții. Vezi-ți de treaba ta și nu pleca urechea la nimeni!

Scorpion

Se pare că ziua de astăzi vine la pachet cu oportunități de afirmare în planul personal, dar și cel profesional, unde te descurci de minune în susținerea unui proiect. În relația cu partenerul de cuplu pot să existe surprize neașteptate și lucrurile să se îndrepte  în direcția dorită de tine.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te face să treci prin tot felul de stări interioare, frământări, toate având ca punct de plecare trecutul și acțiunle tale. Folosește în mod constructiv izolarea și fă-ți ordine în gânduri!

Capricorn

Posibil astăzi să ai parte de tot felul de oportunități și să nu știi pe care să o alegi. Prestația ta la locul de muncă îi impresionează pe șefi, mai ales că ai ocazia să participi la un schimb de experiență profesională.

Vărsător

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce simțiri și emoții profunde, care au legătură cu familia. Vei avea tendința să le reprimi sau să le ignori, însă sfatul astrelor este să-ți asculți intuiția pentru că numai așa vei găsi rezolvare la problemele apărute în familie sau care au legătură cu dorința ta de a schimba casa.

Pești

Posibil astăzi să intri în conflict cu familia partenerului, cu care nu te afli pe aceeași lungime de undă. Aveți principii diferite, faceți parte dintr-o altă generație și nu-și au rostul disputele, care pot crea o prăpastie între tine și partener.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 12


related posts

Modifică setările cookies