Horoscopul zilnic 18 mai 2020. Vărsătorii sunt dominați de emoții puternice, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 18 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil astăzi să ai o dificultate în a-ți gestiona propriile emoții sau trăiri. Vei simți totul intens și ai impresia că nu poți controla aceste manifestări în relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. 

Taur

Posibil contextul astral al zilei de astăzi să-ți aducă unele nostalgii sau melancolie, atunci când îți aduci aminte de unele evenimente, care s-au petrecut în familie sau la locul de muncă. Ți-ar face bine să împărtășești unei persoane apropiate ceea ce simți. 

Gemeni

Afli astăzi, de la unii colegi mai apropiați de la locul de muncă, unele informații cu privire la cum se va desfășura activitatea și sarcinile de lucru. Veștile nu sunt prea îmbuncurătoare, însă vor compensa oportunitățile care vin spre tine în partea a doua a zilei. 

Rac

Chiar dacă ai unele dubii că nu ar fi bine, pentru că riști să-ți strici imaginea, contextul astral de astăzi te ispitește să te afirmi în sfera profesională. Ai grijă cum gestionezi totul, după toate emoțiile acumulate de-a lungul zilei, pentru că pe seară ai putea să răbufnești și toată încărcătura emoțională să o verși asupra membrilor familiei.

Leu

În prima parte a zilei vei avea spor și randament în activitățile intelectuale. Mai mult de atât, vei identifica niște erori care ar fi dăunat unui proiect la care lucrezi de mai multe luni. 

Fecioară

Ești determinată să găsești surse noi de suplimentare a veniturilor, însă riști să te implici într-un proiect, pe care este posibil să nu-l poți duce până la capăt. Gandește-te de două ori înainte să fii de acord, pentru că implică efort și timp mai mare decât te-ai aștepta.

Balanță

Astăzi vei avea mai multă nevoie de sprijinul partenerului de viață. Se pare că vei trece prin situații delicate și emoționale, în care ai nevoie de sprijin moral. În a doua parte a zilei trebuie să descurci niște situații apărute la locul de muncă.

Scorpion

Există posibilitatea ca astăzi unele interacțiuni tensionate cu anumiți colegi să-ți schimbe dispoziția de cum începi ziua de muncă. Încearcă să nu te enervezi prea tare, comunică deschis, pentru a se rezolva odată pentru totdeauna lucrurile care te deranjează!

Săgetător

Astăzi, Luna îți traversează sectorul sentimental și al distracției și ai mai multă dispoziție de a flirta sau de a găsi metode de relaxare alături de partenerul de viață. Totodată, ai grijă și nu da curs impulsurilor de gelozie în planul amoros pentru că riști să strici relația!

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce tensiuni în familie, în relația cu părinții sau dacă mergi la vizionarea unor imobile, vei găsi mereu ceva care să nu fie pe placul tău. Și la serviciu ai parte de o zi destul de dificilă. Încearcă să te detașezi de tot ce te deranjează și ia-le așa cum vin!

Vărsător

Dacă ai de acumulat informație, de învățat, de susținut examene/teste, află că astăzi nu este o zi foarte bună pentru cele enumerate. Nici susținerea unor proiecte/interviuri în fața unei comisii nu este avantajată, pentru că te lași dominată de emoții.

Pești

Chiar dacă încasezi o sumă de bani mai mare, contextul astral de astăzi te îndeamnă să cauți să te limitezi la ceea ce ai nevoie și să nu faci cumpărături în mod excesiv. Vei cumpara totuși un cadou mai scump unuia dintre membrii familiei, a cărui zi se apropie.

 

related posts