Horoscopul zilnic 18 noiembrie 2019. Săgetătorii fac o schimbare în carieră, ce se întâmplă cu Leii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 18 noiembrie 2019.

Tag-uri:

Berbec

Astăzi, când Luna îți traversează sectorul iubirii din harta astrală, se întrevăd aspecte tensionate în cuplu, pentru ca tinzi să conduci și să se facă numai cum vrei tu. Spre seară accepți o invitație în oraș și cunoști o persoană, care ar putea să te ajute profesional.

 

Taur

Astăzi este o zi în care preocupările tale principale și dialogurile cu partenerul sau cu apropiații se vor învârti în jurul vieții de familie. În a doua parte a zilei, partenerul te-ar putea ajuta să rezolvi o chestiune administrativă a locuinței. 

 

Gemeni

Ai promis unor colegi că te ocupi tu astăzi de niște proiecte și prezentări și deși ai multe de făcut, până la finalul programului le rezolvi pe toate. Este o zi favorabilă comunicării, a acumulării de cunoștințe, a prezentării ideilor în ședințe și întâlniri și să îți setezi obiective pentru următoarea perioadă.

 

Rac

În prima parte a zilei te sfătuiești cu partenerul de viață despre posibilitatea achiziționării unei vacanțe și pentru acest lucru vă faceți niște socoteli. Urmează o perioadă bună, în care vă puteți redescoperi sau puteți să reînviați pasiunea în cuplu.

 

Leu

Cu Luna care îți traversează casa personalității vei avea o zi în care te vei simți bine, vei fi optimistă, veselă și îi vei molipsi și pe ceilalți din anturajul tău, dar și pe colegi.  Spre seară ai preocupări pentru locuință, în special pentru chestiunile gospodărești.

 

Fecioară

Dacă nu ai prea mult de lucru la serviciu, ar fi indicat astăzi să lucrezi de acasă sau să îți iei un liber, deoarece nu ai o stare prea buna, te simți slăbită, fără energie și decât să te chinui, mai bine faci mai puțin și îți revii pentru a doua zi.

 

Balanță

Încerci astăzi să recuperezi o sumă de bani de la un coleg sau un prieten, însă nu vei primi o veste tocmai bună, deoarece nu are cum să-ți returneze datoria. Posibil ca săptămâna aceasta baza financiară să fie partenerul de viață.

 

Scorpion

Se anunță o zi în care se poate să-ți iasă în cale o oportunitate profesională, mai ales că Luna se află în tranzit prin casa carierei. Deși acasă ți se reproșează că petreci mai mult timp la serviciu și faci ore suplimentare, tu faci eforturi să găsești timp și pentru familie, renunțând la hobby-urile tale.

 

Săgetător

Un eveniment neprevăzut apărut la serviciu ar putea să te mâhnească enorm și să te facă să iei niște decizii de natură profesională, sătulă fiind de intrigile care sunt între colegi. Poți să te folosești de Jupiter și Venus, care luna această se află împreună și aduc oportunități. Cei doi benefici se vor mai întâlni în zodia ta de abia peste doispreze ani, deci ai grijă, prinde șansele oferite!

 

Capricorn

Astăzi un dialog cu șeful direct ar putea să îți strice imaginea cu greu obținută, însă nu îți mai pasă și ești decisă să spui lucrurilor pe nume pe ultima sută de metri a lui Mercur retrograd și astfel să îndrepți lucrurile.

 

Vărsător

Nu se anunță o zi bună pentru a discuta termenii unui contract în zona profesională. Mai mult de atât, dialogurile de astăzi cu partenerul ar putea să tindă să meargă spre un adevărat conflict, motivul fiind în unele cazuri împărțirea inegală a sarcinilor în casă sau petrecerea unui timp prea mult la locul de muncă.

 

Pești

Astăzi îți poți oferi ajutorul unui coleg, care trece prin momente dificile privind starea sănătății. Deși ți se dă peste cap tot fluxul de sarcini, până la finalul zilei vei reuși să faci lucrurile urgente. Atenție, că ai tendința de a intra ușor în conflicte cu toată lumea, de vină fiind rudele partenerului cu care ai avut câteva discuții aprinse.

related posts