Horoscopul zilnic 18 octombrie 2019. Fecioarele sunt îndrăgostite fără speranță, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul pentru ziua de vineri, 18 octombrie 2019.


Berbec

E nevoie să te concentrezi un pic pe ceea ce ai de făcut în continuare. Se anunță un proiect de echipă la locul de muncă, așa că trebuie să înveți să comunici mai bine și să renunți la atitudinea de boss.

Taur

Astăzi, cel mai mult ți-ar plăcea să stai acasă, fără nimeni în jur și să reflectezi la ceea ce ți se întâmplă. Cu toate acestea, vei descoperi că, în mijlocul celor de la muncă, într-o atmosferă prietenoasă, gândurile sumbre se risipesc cât ai clipi și perspectiva se schimbă.  

Gemeni

Ești foarte entuziastă astăzi la locul de muncă, toți colegii te vor aprecia pentru atitudinea ta și ideile creative. Este timpul pentru o promovare, iar șefii tăi îți pregătesc o surpriză frumoasă. 

Rac

Nu ești în cea mai bună stare de dispoziție și ești iritată de faptul că toată lumea din jurul tău pare fericită. Spre seară, starea de iritare se va risipi, mai ales că cineva atrăgător îți va face o declarație surprinzătoare. 

Leu

Va fi o zi plină de optimism, iar nivelul de energie este la cote maxime. Din fericire, nimeni nu îndrăznește să te supere, așa că vei avea parte doar de surprize frumoase. Spre seară, ai putea să te relaxezi cu o ședință de shopping. 

Fecioară

După o zi încărcată la muncă, vei fi tentată să îți vizitezi familia sau prietenii apropiați pentru a petrece alături de ei o seară agreabilă. În altă ordine de idei, ești îndrăgostită fără speranță de o persoană din cercul tău de apropiați și nu știi cum să procedezi în continuare. 

Balanță

Astăzi, o să evoluezi senzațional în societate. Vei avea parte de conversații extraodinare, vei cunoaște oameni sus-puși și vei atrage atenția unor persoane care îți pot influența în bine viitorul. 

Scorpion

Te vei simți de milioane astăzi. S-ar putea să ai, în a doua parte a zilei, o întrunire cu prietenii, să vă amuzați și să depănați amintiri. Clipele de nostalgie te vor face să îți reevaluezi un pic viața și planurile de viitor. 

Săgetător

Este o zi specială, în care nivelul de energie este foarte ridicat. Ești foarte bine dispusă, așa că este momentul potrivit să-ți faci prieteni noi, să ieși la un pahar cu cei apropiați sau chiar să te relaxezi la o sesiune de shopping.

Capricorn

Astăzi, este momentul să te amuzi, să te simți bine, chiar dacă la locul de muncă ești extrem de încărcată și planurile tale sunt date peste cap de apariția unui proiect neașteptat. Acasă, vei găsi o atmosferă primitoare, care te va face să uiți de stresul de peste zi. 

Vărsător

Este posibil ca astăzi să afli o informație ce se va dovedi extrem de folositoare pentru tine. De asemenea, astăzi ți se ivesc mai multe drumuri în față - trebuie să chibzuiești cu atenție pe care dintre acestea vrei să mergi. Nu te simți copleșită, vei știi care este răspunsul corect. 

Pești

Astăzi, tot ce îți dorești este să să stai acasă și să dormi mai mult decât de obicei. În schimb, prietenii te vor scoate din starea de nostalgie cu propuneri care de care mai tentante: ba să mergeți la un film, ba la un restaurant care servește comfort food și un vin bun.  

Vezi și: Reteta roșii și ricotta

related posts

Modifică setările cookies