Horoscopul zilnic 19 februarie 2019.  Capricornii vor avea parte de un flirt, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezerva astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 19 februarie 2019.


Berbec

Este o zi propice pentru a înregista un succes major în afacerile oficiale. Dacă îți cauți loc de muncă, vei avea parte de câteva propuneri interesante. Este important, dacă faci o alegere, să-ți asculți instinctul. 

Taur

Ziua de astăzi vine cu provocări: probabil va trebui să te împarți între slujbă, familie și un prieten bun, care are nevoie de ajutorul tău. Oboseala acumulată în ultima perioadă va dispărea dacă vei face o vizită la saună, la piscină sau la o sală de sport. Este recomandat ca seara să te dedici unei activități relaxante. 

Gemeni

Astăzi nu trebuie să ieși în evidență cu nimic. Dacă încerci să faci impresia în fața unei anume persoane, vei putea întâmpina multe probleme, inclusiv de natură financiară. În relația sentimentală, ai parte doar de surprize plăcute. 

Rac

Marțea asta poate fi o zi calmă și productivă. Ceea ce este important este să nu îți consumi energia pe nimicuri sau încercând să rezolvi problemele altcuiva. Fixează-ți un țel important și încearcă să-l atingi cu orice mijloace.

Leu

Este momentul să dai atenție detaliilor. S-ar putea să fii nevoită să muncești în echipă, iar autoritatea de care dai dovadă să nu fie privită cu ochi buni. Dacă rămâi calmă și pozitivă, te poți bucura de o seară grozavă în compania celor dragi.

Fecioară

Astăzi, vei fi nevoită să-ți controlezi emoțiile. Sfatul este relevant pentru nativele care își caută o slujbă decentă ori parteneri noi de afaceri. În viața personală, tratează situațiile cu înțelepciune, calm și mult tact. Nu este o perioadă bună să faci o schimbare de look sau stil de viață. 

Balanță

Astăzi este o zi dedicată victoriilor, atât în viața personală cât și la slujbă. Vei avea idei bune, care se pot concretiza într-o situație financiară mult mai prosperă. Cu toate acestea, este bine ca azi să eviți locurile publice aglomerate. 

Scorpion

Poți avea noroc când vine vorba de excursii de scurtă durată. Dacă ești singură, nu ar trebui să flirtezi cu persoane de sex opus, lucrurile se pot complica rapid. Dacă te simți tentată să ai o relație sentimentală cu cineva de la serviciu, ar trebui să te gândești mai bine. 

Săgetător

Astăzi, ai nevoie de un ”reset” emoțional. Trebuie să eviți să izbucnești, chiar dacă la serviciu sau în viața personală, lucrurile par fără rezolvarea. Dacă ești atentă la reacțiile celor din jur, ziua poate trece fără vreun conflict major.

Capricorn

Este o zi de relaxare, de pus gândurile în ordine. Poți să te răsfeți cu mâncarea ta preferată, să faci mici cumpărături sau să flirtezi cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o. Dacă visezi să începi o nouă aventură, astrele te îndeamnă să o faci.

Vărsător

Probabil vei fi mulțumită de felul în care se desfășoară ziua. Sunt șanse să închei cu bine un proiect important la serviu sau să rezolvi unele probleme personale. Spre seară, s-ar putea să te angajezi în activități sportive pline de adrenalină. 

Pești

Există posibilitatea să câștigi într-o competiție intelectuală sau de echipă. Partea a doua a zile o poți dedica meditație asupra sensului vieții. Dacă ești în căutare de idei noi, este suficient să acorzi mai multă atenție celor din jur. 


Vezi și: Punctul forte al fiecarei zodii

related posts

Modifică setările cookies