Horoscopul zilnic 19 februarie 2020. Balantețe le este afectată relația, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 19 februarie 2020.


Berbec

Primești astăzi o propunere de a fi investită într-o funcție sau o ofertă de job în străinătate. Este tentantă, pentru că financiar îți poți rezolva toate problemele, însă trebuie să iei hotărârea împreună cu familia. Poate ar fi bine să amâni decizia până iese Mercur din retrogradare (10 martie).

 

Taur

În planul sentimental traversezi o perioadă favorabilă și te bucuri de orice moment alături de partener. Nu se poate spune același lucru despre sfera profesională, unde devii tot mai nemulțumită pe zi ce trece. Aștepti momentul oportun să faci o schimbare. Posibil să faci o vizită la notar să închei actele unei succesiuni sau la o instituție financiară să discuți termenii unui contract de credit.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce, în prima parte a zilei, preocupări pentru o moștenire, pentru recuperarea unor bani, pentru administrarea unor fonduri deținute de tine sau cu alti membrii ai familiei. În a doua parte a zilei ai parte de atenția partenerului. Acesta te invită în oraș și petreceți o seară plină de pasiune.

 

Rac

Partenerul te susține astăzi moral pentru că vei traversa o zi foarte aglomerată la serviciu, cu multe sarcini și probleme de rezolvat. Posibil să ajungi și la doctor pentru a face niște investigații medicale și analize, să te asiguri că ești în ordine. Nu ar strica o dietă și mai multă odihnă.

 

Leu

Ești pusă astăzi în fața unor decizii care se iau la nivelul conducerii și nu reacționezi tocmai bine, pentru că aveai impresia că lucrurile se îndreptau în direcția pe care ți-o doreai tu și acum te afli în fața unei răsturnări de situație. Dă dovadă de calm și diplomație, cooperează cu aspectele, pentru că pe termen lung este ceea ce ai nevoie!

 

Fecioară

Ești luată prin surpridere astăzi de acțiunea unui membru al familiei, care îți face o surpriză și te trimite într-o excursie împreună cu partenerul. Dacă ești singură, tot cineva din familie sau un prieten/a apropiat/ă îți vor aranja o întâlnire la un eveniment monden, unde mergi fără să bănuiești ceea ce ți se pregătește.

 

Balanță

Contectul astral de astăzi îți activează relația cu familia, căminul și regimul unei locuințe. Așadar, vei lua parte la un consiliu de familie, unde se vor discuta destinația sumelor din vânzarea unui imobil/teren/mașină. Deși unele decizii nu-ți plac, alegi să cooperezi cu restul familiei.

 

Scorpion

Ești foarte determinată astăzi să obții rezultate bune la un examen și pentru acest lucru te pregătești temeinic. Cheltui o sumă de bani pe cursuri, cărți, culegeri. Te întâlnești cu colegii și lucrați la niște proiecte, care vă dau bătăi de cap.  În partea a doua a zilei stabilești împreună cu partenerul calendarul ieșilor în oraș.

 

Săgetător

Orice problemă ai avea-o astăzi, o vei lăsa pe planul doi, pentru că chestiunile financiare sunt prioritare. Consecințele acțiunilor tale, uneori fără discernământ, se vor vedea în perioada următoare. Posibil să fi luat niște decizii greșite în sectorul financiar și cum să fii obligată să le reașezi pe o altă traiectorie. Ești în fața unui munte peste care ești nevoită să treci.

 

Capricorn

La nivel personal, contextul astral de astăzi, anunță un moment favorabil de a-ți căuta motivațiile interioare și scopurile pentru care lupți. Ai o dorință puternică de a-ți reconfigura viitorul și de a pune bazele unui proiect personal.

 

Vărsător

Ai parte astăzi de o revelație sau în urma unui dialog cu cineva apropiat, să realizezi rolul evenimentelor care s-au întamplat în ultimele luni. Dacă ai avut regrete, acum știi sigur că ești pe drumul pe care vrei să fii și încerci pe cât posibil să fii împăcată cu deciziile tale.

 

Pești

Lipsa unei comunicări clare și înțelegerea greșită a mesajelor pe care șefii, colegii sau partenerul ți le transmit, te fac să fii destul de iritată. Ar fi cazul să încerci să înțelegi ce au vrut aceștia să-ți transmită și să nu intri direct în dispute, care nu-și au rostul. În perioada retrogradării lui Mercur ar fi bine ca toată lumea să se asigure că s-a înțeles clar ce se transmite.

Pe PROTVPLUS poți vedea un documentar despre vedete, fashion și lifestyle!

related posts