Horoscopul zilnic 19 iulie 2019. Taurii sunt atrași de o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi 19 iulie 2019


Berbec

Astăzi, Berbecii  vor medita cu privire la viitorul lor la locul de muncă. Pot apărea anumite conflicte sau tensiuni cu colegii. Cu toate acestea, trebuie să tratezi situația cu calm. Seara se arată promițătoare. Poți scăpa de atmosfera încărcată facând o vizită celor dragi sau făcând o plimbare prin natură.

 

Taur

Pentru Tauri ziua de astăzi va fi presărată cu schimbări majore pe care s-ar putea să nu le tratezi cu calm. Se pot întâmpla evenimente ce te vor scoate din zona de confort. Astrele sunt de parte ta pe plan sentimental, astfel că  poți avea o chimie cu un bărbat Taur ce nu este într-o relație. Dacă vrei să dai curs unui proiect, există posibilitate să întâlnești o persoană importantă.

 

Gemeni

Gemenii își vor schimba planurile de viitor astăzi de foarte multe ori. Există riscul să apară o ceartă între tine și membrii familiei. Ai grijă la modul în care îți gestionezi emoțiile, astfel ca situația să nu ia o întorsătură nefavorabilă. O plimbare, sau o discuție cu un specialist ar putea să te ajute. Și sportul ar fi de mare ajutor.

 

Rac

Pentru Raci ar fi de preferat să-și păstreze calmul astăzi. Pot apărea anumite gânduri ce te pot debusola, astfel că poți simți anumite sentimente de gelozie. Dacă observi că aceste sentimente nu au un motiv concret, ar fi bine să le ignori. Încearcă să îți amintești de responsabilitățiile pe care le ai la locul de muncă, pentru că poți lua parte la un proiect profitabil în curând.

 

Leu

Leilor le este recomandat să-și asculte instinctul. Acest sfat este foarte relevant, mai ales dacă ești ocupat să-ți prezinți noile idei, dacă ești interesat de o angajare profitabilă, sau dacă vrei să primești iertare de la o persoană căreia i-ai greșit. Nu doar vorbele sunt utile în acest caz ci trebuie să acționezi. Poți să-ți ajuți un vecin mai în vârstă, sau să faci o donație.

 

Fecioară

Fecioarele vor încerca astăzi să-și justifice statutul intelectual. Vei da cel mai corect răspuns la cea mai complicată întrebare care apare la locul de muncă. Vei putea, chiar, să acoperi deficitul fiscal, salvând familia de datorii. Pe plan personal, astrele sunt de partea ta. Dacă vrei să cucerești persoană îndrăgită acum este momentul să acționezi. Pune multe întrebări directe și ai grijă la gesturile și mimica interlocutorului.

 

Balanță

Balanțelor le este recomandat ca astăzi să nu preia din atribuțiile celorlați. Există o posibilitate mare ca la un anumit moment să pierzi controlul situației, ce va degenera incidente neplăcute la muncă sau acasă. Ar fi de preferat să îți îndeplinești tot ce ți-ai planificat într-un ritm moderat, ca mai apoi să te poți relaxa. Dacă vrei să te îndrăgostești, poți face astea mergând la o petrecere, dar ai grijă.

 

Scorpion

Pentru Scorpioni ar fi recomandat să nu facă foarte multe cheltuieli astăzi. Există riscul ca banii pe care i-ai împrumtat să devină un adevărat chin. Cu toate acestea, restul zilei poate decurge foarte bine. Este posibil să primești o invitație la o petrecere. Dacă ești într-un cuplu ar fi de preferat să-ți petreci seara în compania persoanei iubite.

 

Săgetător

Săgetătorii, ar trebui să aibă grijă astăzi la contacul cu necunoscuții. Cineva poate încerca să-ți descopere un secret, sau informații despre cardul de credit. Pericolul poate aparea și dacă vorbești pe rețele de socializare. De preferat ar fi să nu te împrietenești cu persoane pe care nu le cunoști. Seara va fi ocazia perfectă pentru discuții cu partenerul sau familia.

 

Capricorn

Capricornii îsi vor face planuri de succes și îmbogățire. Încearcă să acționezi prudent în acest fel. Ia în vedere posibilele riscuri și fă o listă cu lucrurile pro și contra înainte de a-ți pune idee în aplicare. Astăzi nu este o zi bună pentru a împrumuta bani. Dacă îți planifici o mișcare care trebuie să se contretize astăzi, există șanse ca lucrurile să nu iasă cum îți dorești.

 

Vărsător

Pentru Văsători, ziua de astăzi va fi încărcată cu energie pozitivă. Vărsătorii care și-au început deja vacanța ar trebui să se gândească cum ar trebui să și-o  planifice , deoarece acesta presupune foarte mute costuri și energie. Dacă te-ai decis să nu-ți schimbi destinația, atunci vei putea să-ți planifici o seară relaxantă. În acest caz este recomandat să nu bei băuturi alcoolice.

 

Pești

Pentru Pești, comunicarea este cel mai important atuu pentru o carieră de succes. Dacă vrei să știi ce vrei să faci, asigură-te că vorbești foarte mult despre acest lucru astfel încât să-ți creezi cât mai multe conexiuni. Exită posibilitate să primești vești bune curând. Seara poate să vină cu multe surprize. Poți întâlni o persoană care iți va schimba viața sentimentală.

related posts

Modifică setările cookies