Horoscopul zilnic 19 noiembrie 2019. Racii încep de astăzi problemele în cuplu, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 19 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi se anunță o zi importantă mai ales ca Marte, guvernatorul tău, își face intrarea în Scorpion în zona financiară și te avertizează că ar fi cazul sa începi, împreuna cu partenerul, gestionarea resurselor în comun. Nu ar strica și un plan pe termen lung prin care să economisiți o sumă în fiecare lună.

 

Taur

Se anunță o zi importantă în ceea ce privesc relațiile personale și parteneriatele de afaceri cu colaboratorii, pentru că Marte, planeta actiunii, își face astăzi intrarea în aceste domenii. Atenție, că vei avea tendința să fii razboinică cu partenerul de cuplu, iar in relațiile de serviciu să intri mai des în conflicte!

 

Gemeni

Sectorul profesional devine important pentru tine, mai ales că azi Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Scorpion, în sectorul muncii și va aduce multă energie și combativitate. Stai departe de bârfe și nu intra în conflicte cu colegi, care ar putea mai târziu să te taxeze!

 

Rac

Se anunță o zi importantă în sectorul sentimental, mai ales ca Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Scorpion, în planul amoros și marchează o perioadă în care ești invitată să rezolvi o serie de chestiuni apărute în cuplu.

 

Leu

Cum astăzi Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în zodia Scorpion, în sectorul familie, viață de familie, patrimoniu și locuință, urmatoarea perioadă anunță o serie de schimbări în familie sau în regimul unei locuințe.

 

Fecioară

Atenție că de astăzi Marte, planeta acțiunii și a războiului își face intrarea în zodia Scorpion, în casa comunicarii, ceea ce te face războinică cu toți interlocutorii cu care intri în contact. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte să fii agresivă, iar energia să ți-o folosești constructiv învățând ceva nou.

 

Balanță

De astăzi preocupările pentru bani vor fi la ordinea zilei pentru că Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Scorpion, pe casa banilor din harta ta natală. Așadar, vei fi determinată să faci bani, să îți suplimentezi veniturile și orice acțiune întreprinsă va avea ca miza banii.

 

Scorpion

Este o zi importantă pentru tine astăzi pentru că Marte, planeta acțiunii, întră în zodia ta, pe casa personalității și-ti va aduce energia după care ai tânjit atâtea luni și de care simțeai că ai nevoie pentru a putea să duci la capăt tot ce ți-ai propus!

 

Săgetător

De astăzi Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în zodia Scorpion, respectiv pe casa ta a subconstientului, a izolarii și a meditației. Chiar dacă te vei simți cu energia la limita de jos, folosește acest aspect astral pentru a pune la cale un plan pe termen lung pe care să îl lansezi atunci când Marte va ajunge în zodia ta, la începutul anului viitor.

 

Capricorn

Astăzi este o zi în care Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul prieteni și planuri pe termen lung. Urmează o perioadă în care îți vei da toată energia în proiectele de grup. Totodată, poți să începi să fii destul de agresiva cu prietenii și aceștia ar trebui sa nu se supere pentru că ești bine intenționată, doar ca vei fi mai grabită decât de obicei.

 

Vărsător

Vești bune pentru tine de astăzi de când Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în zona carierei, a imaginii și statutului personal. Toate proiectele tale de la locul de muncă ar putea să se deruleze destul de rapid și vei fi determinată să ajungi într-o poziție pe care ți-o dorești de mult.

 

Pești

Cum Marte, planeta acțiunii, își face intrarea de astăzi în Scorpion, în sectorul care guvernează înțelepciunea, convingerile de viață și studiile, urmează o perioadă în care toate acțiunile tale vor avea ca scop pregătirea profesională. Vei ține cont doar de sistemul tău de valori și nu te vei mai lăsa influențată de nimeni.

Vezi și cum se face Sangria

related posts