Horoscopul zilnic 2 decembrie 2019. Vărsătorii vor să schimbe locul de muncă și partenerul, ce se întâmplă cu Racii


Vezi ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul zilei de luni, 2 decembrie 2019.Horoscop realizat de Laura Ianculescu

Berbec

Cariera ta este în plină ascensiune, mai ales că de astăzi Jupiter, marele benefic, își face intrarea în sectorul tău responsabil cu sfera socio-profesională. Munca depusă și eforturile tale vor fi răsplătite în următorul an.

Taur

Planurile tale legate de alegerea unui drum în viață sau de schimbarea direcției încep să prindă contur de astăzi, de când Jupiter, marele benefic, își face intrarea în Capricorn, în sectorul care indică dezvoltarea personală, sistemul de valori și convingeri după care acționezi.

Gemeni

Ai planuri mari în ceea ce privește sectorul financiar. Ești determinată să obții un credit sau să intri în posesia unei moșteniri. Ai toate șansele să obții tot ce ți-ai propus, pentru că de astăzi, timp de un an de zile, Jupiter, marele benefic, își face intrarea în Capricorn și va aduce oportunități financiare.

Rac

Astăzi ai parte de o surpriză în planul financiar. Primești o sumă de bani de la prieteni, cu ocazia unui eveniment special din viața ta. Tot astăzi Jupiter, marele benefic, își face intrarea în Capricorn, în sectorul relațiilor și anunță în următorul an o căsătorie și șanse de încheiere a unor parteneriate profitabile.

Leu

Astăzi ai nevoie de susținerea partenerului, pentru că treci printr-o perioadă mai aglomerată la locul de muncă și simți că nu mai faci față sarcinilor. Tot astăzi, Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Capricorn, în sectorul muncii și al sănătății, semn că în următorul an poate să aducă protecție, șanse de schimbarea locului de muncă și imbunătățirea stării de sănătate.

Fecioară

Te poți aștepta astăzi la o surpriză la locul de muncă. Posibil să aibă loc o schimbare în departamentul în care lucrezi, o mutare într-un alt birou sau să primești sarcini în plus. Vestea bună este că astăzi Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Capricorn, în sectorul responsabil cu iubirea pe harta ta astrală. Pregătește-te ca în următorul an să fii mai deschisă către relații și povești de iubire.

Balanță

Astăzi primești un cadou original de la partener. Cum îți plac mult călătoriile, te anunță că plecați într-un sejur weekendul viitor. Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Capricorn și aduce șanse și oportunități în următorul an în realizarea unui vis – întemeierea unei familii și cumpărarea unei locuințe.

Scorpion

Chiar dacă un dialog cu persoane din familie ar putea să te influențeze, astăzi este indicat să nu iei decizii pripite în relația de cuplu. Tot astăzi, Jupiter, marele benefic, își face intrarea în Capricorn și aduce oportunități în zona responsabilă cu acumularea de cunoștinte, informații, dezbateri, idei, opinii, comunicare, deplasări și relațiile cu frații.

Săgetător

Astăzi, ai niște idei originale, pe care le poți prezenta într-o sedință cu șefii sau cu partenerii de afaceri, care vor fi interesați să dezvolte ideea ta. Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Capricorn și aduce șanse și oportunități de mai mulți bani în conturi în următorul an.

Capricorn

Astăzi, ai parte de o surpriză mai puțin plăcută, dacă ai împrumutat o sumă de bani unui coleg, pentru că este posibil să nu-i returneze, așa cum ți-a promis.Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia ta și-ți aduce multe șanse în următorul an în planul personal, în carieră, dar și în afaceri. Fii atentă și prinde toate oportunitățile! Ești vedeta anului 2020!

Vărsător

Astăzi vrei să schimbi tot: casa, serviciul, partenerul. Ai tot felul de idei pe care vrei să le implementezi într-un proiect și simți că nu te poți aduna să le pui cap la cap. Ai rabdare, nu te grăbi, pentru că lucrurile se vor aranja încetul cu încetul. Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Capricorn, în sectorul responsabil cu izolarea, trecutul, meditația, introspecția și subconștientul. În următorul an trebuie să-ți faci un bilanț și ordine în viață!

Pești

Nu prea ești în apele tale astăzi. Stai mai mult izolată și ai impresia că treci printr-o perioadă dificilă. Te-ar ajuta puțină muzică, relaxare la un bazin de înot, spa sau un masaj.  Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Capricorn și aduce șanse și oportunități în următorul an în reluarea unor proiecte mai vechi, cu un apropiat cu care ai mai încercat cândva să demarezi o afacere.

Vezi și: Profil de celebritate - Robert Pattinson

related posts