Horoscopul zilnic 2 februarie 2019. Berbecii au motive să sărbătorească, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezerva astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 2 februarie 2019.


BERBEC 

Weekendul tău începe cu bună dispoziție. Reușești să duci la bun sfârșit un proiect la care ai lucrat în ultima perioadă și îți inviți mai mulți prieteni să sărbătoriți. 

TAUR

După o săptămână grea, acest weekend este fix ceea ce aveai nevoie. Ai parte de multe momente plăcute și relaxante. Reușești să te vezi și cu prietenii apropiați și să stabiliți ce faceți în proxima vacanță.

GEMENI 

Chiar dacă este weekend, ai parte de o zi extrem de aglomerată. Cei din familie îți solicită ajutorul și nu poți să îi refuzi, chiar dacă ți-ai dori să te bucuri de mai multe momente de relaxare.

RAC

Nu lăsa vremea să îți strice starea de spirit. Socializează, ieși din casă, ocupă-ți timpul cu toate acele activitati care îți plac, dar de care nu ai timp în cursul săptămânii. 

LEU 

Îți petreci timpul cu cei din famile, în special cu copiii, iar jovialitatea lor te va bine dispune. Zâmbetul îți va rămâne pe buze până la finalul weekendului.

FECIOARĂ

Reușești să faci o cucerire astăzi, dar nu poate fi vorba despre o relație serioasa, căci noul partener se gândește doar la distracție. Oricum ar fi, ești încântată de atenția care ți se oferă.

BALANȚĂ

Astăzi iei parte la o petrecere unde vor fi multe persoane care îți sunt drage și cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Buna dispoziție va fi asigurată și porțiile de râs vor fi copioase.

SCORPION

Suferi o dezamăgire astăzi și nu vei reuși să găsești înțelegere nici în rândul prietenilor. Nu ești pe aceeași lungime de undă cu nimeni, așa că nu căuta un umăr pe care să plângi. 

SAGETATOR

Încearcă să te menajezi măcar în weekend. Chiar dacă vrei cu ardoare să duci la bun sfârșit un proiect, nu te epuiza. Trebuie să îți reîncarci bateriile pentru a da randament.

CAPRICORN

Te confrunți cu niște probleme de specialitate și ți se recomandă să apelezi la ajutorul unui specialist, să nu te tratezi după ureche, pentru a evita eventuale complicații.

VĂRSĂTOR

Nu ai parte de o zi cu activități prea plăcute. Ai o obligație față de cineva și trebuie să participi la un eveniment care te cam plictisește, dar la finalul zilei te vei simți bine pentru că ai făcut o faptă bună.

PEȘTI 

Ai grijă la discuțiile pe care le porți astăzi pentru că se pot transforma cu ușurință în conflicte. Acceptă faptul că cineva poate să aibă o părere diferită fațăde a ta. În plus, nu trebuie să ai mereu dreptate.

Vezi și: Ce se întâmplă la FERMA săptămâna viitoare

related posts