Horoscopul zilnic 2 februarie 2020. Berbecii cheltuie o sumă importantă, ce se întâmplă cu Balanțele


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 2 februarie 2020.


Berbec

Cheltui astăzi o sumă importantă pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu. Dacă au existat neînțelegeri, speri prin acest gest, să vă împăcați. Poate ar fi indicat să vă petreceți mai mult timp împreună și să-l răsfeți.

Taur

Ai astăzi o stare de spirit bună și ce este mai important, debordezi de energie. Motivul este relația bună cu partenerul. Deși ai destule probleme, parcă faci față mai ușor provocărilor. Puțină relaxare ți-ar prinde foarte bine și te-ar ajuta să-ți faci ordine în gânduri.

Gemeni

Nu se anunță o zi tocmai potrivită pentru a face planuri de viitor legate de carieră, însă ai putea să profiți de starea pe care o ai, să reevaluezi o propunere pe care ai primit-o astă vară și căreia nu i-ai dat curs. Nu trebuie să iei decizii, ci doar să te gândești pe ce drum ar fi luat-o cariera ta dacă acceptai.

Rac

Astăzi se anunță o zi potrivită pentru a interacționa cu prietenii tăi. Programează o întâlnire și vei descoperi că aveți planuri în comun, iar principiile tale se suprapun cu ale prietenilor, semn că în cel mai scurt timp veți pune la cale și un plan de acțiune.

Leu

Posibil astăzi să începi săptămâna de lucru și să rezolvi o serie de sarcini pentru a-ți ușura ziua de mâine. Îți vei lua prin surprindere șefii, când vei merge cu planul gata stabilit de la prima oră a dimineții. Ești determinată să-ți atingi obiectivele și fii sigură că vei ajuge departe cu această atitudine proactivă!

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație în domeniile în care activezi. Poate și pentru faptul că partenerul te susține și simți că poți muta munții din loc, atunci când îți este alături. Totuși, rezervă-ți timp și pentru voi, gândește-te că o activitate de relaxare este tot ce vă trebuie.

Balanță

Preferi astăzi compania familiei, chiar dacă au existat tot felul de neînțelegeri. Poate este momentul să faceți o schimbare în abordarea problemelor și armonia să facă parte din viața voastră, fără să mai faceți eforturi. Trebuie doar să cooperați și totul va merge de la sine.

Scorpion

Contextul astral de astăzi favorizează întâlnirile romantice. Oricare ar fi situația, că te afli într-o relație de mai mult timp sau că mergi la o primă întâlnire cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, este un moment prielnic sa redescoperi pasiunea în cuplu sau să îți dai seama dacă ai lucruri în comun cu persoana cu care te vezi.

Săgetător

Contextul astral de astăzi scoate în evidență abilitățile tale de comunicare și negociere a contractelor, care îți pot aduce mai mulți bani în conturi. Traversezi o perioadă bună din punct de vedere financiar și decizi să renovezi sau să schimbi casa.

Capricorn

Conjunctura astrală de astăzi este favorabilă activităților de creație, artistice, romantice și pentru valorificarea unui talent. Totodată, ești interesată de studiu și de a-ți pune în valoare abilitățile și experiența acumulate în timp.

Vărsător

Posibil astăzi să le faci o vizită părinților și să primești o sumă de bani sau tu poți să-ți oferi ajutorul și să le faci niște cumpărături. Ziua se anunță perfectă pentru a depăna amintiri din trecut, să-ți aduci aminte de copilărie sau de locurile dragi în care ai crescut.

Pești

Contextul astral de astăzi te trimite la plimbare, în deplasări pe distanțe scurte și la întâlniri cu rudele sau cu prietenii cu care împărtășești aceleași idealuri sau aveți aceleași plăceri și modalități de relaxare. Posibil în urma unui dialog, să conștientizezi niște lucruri importante pentru tine.

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

 


related posts