Horoscopul zilnic 2 iunie 2021. Racii se pot considera norocoșii zodiacului în dragoste, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 2 iunie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, în sectorul vieții de familie, a căminului și relației cu părinții. Vei avea ajutor de la familie, părinți și vei investi mai mult în timpul petrecut cu cei dragi. Totodată, posibil să ai gânduri de o redecorare a spațiului de locuit.

 

Taur

 

Sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinii, învățării, informațiilor, este activat începând de astăzi, de când Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac. Așadar, vei avea noroc la informații utile, interviuri, proiecte, iar ideile tale pot prinde contur.

 

Gemeni

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, este activat, începând de astăzi, de când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac. Situația financiară se îmbunătățeste, încasezi sume de bani, pe care le folosești pentru rezolvarea unor chestiuni familiale.

 

Rac

 

Te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că, începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia. Așadar, urmează o perioadă în care poți avea parte de mici noroace și oportunități, dispoziție de flirt, cuceriri, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, intenționezi să-ți recucerești partenerul.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul casei carierei, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat universului interior. Posibil să începi o analiză și o introspecție privind activitatea profesională și proiectele pe care le ai în derulare. Totodată, ai o mai mare nevoie de afecțiune din partea perechii de viață, îți aduci aminte de evenimente din trecut sau încerci să scapi de o relație toxică.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, este activat de către Venus, micul benefic. Așadar, urmează o perioadă în care socializezi mai mult, îți lărgești cercul de cunoștințe și primești ajutor de la prieteni. Dacă ești singură, îți poți cunoaște partenerul prin intermediul grupului de prieteni.

 

Balanță

 

Sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal, al străinătății și relației cu șefii sau cu autoritatea este activat de către Venus, guvernatorul tău. Ți se recunosc meritele, primești aprecieri și te implici în proiecte noi, la care vei lucra cu plăcere.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat idealurilor, filosofiei de viață, perfecționării și schimburilor profesionale, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea este activat, începând de astăzi, de Venus, micul benefic. Dacă ești singură, îți poți găsi perechea la un curs, într-o călătorie, la un eveniment social sau în mediul academic.

 

Săgetător

 

Vești bune din zona financiară vin, astăzi, odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Rac. Așadar, urmează o perioadă în care încasezi sume de bani mai mari, partenerul vine și el cu bani mai multi din acțivități extraprofesionale. Ți se dă ocazia să-ți achiți niște datorii sau să pui niște bani deoparte.

 

Capricorn

 

Venus, micul benefic, intră astăzi în zodia Rac, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, urmează o perioadă armonioasă în cuplu, cu înțelegere sau rezolvarea unor probleme. Dacă ești singură, apar oportunități de a intra într-o relație.

 

Vărsător

 

Sectorul muncii, al activităților profesionale și al sănătății se activează începând de astăzi de când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac. Va influența în mod pozitiv relațiile cu colegii și cu cei cu care desfășori activități, iar sarcinile le vei îndeplini mult mai ușor.

 

Pești

 

Începând de astăzi sectorul asociat iubirii, romantismului, cuceririlor, flirtului, copiilor, creativității și vocației primește tranzitul lui Venus. Razele sale benefice pot aduce povești noi de iubire, relații bune cu copiii, petrecerea timpului cu cei dragi sau vestea apariției unui copil.

related posts

Modifică setările cookies