Horoscopul zilnic 2 noiembrie 2020. Vărsătorii au o pasiune secrete, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 2 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să afli niște lucruri despre partener și să fii foarte surprinsă, să nu știi cum să reacționezi și să nu te lași până nu faci niște investigații. În ce privește sfera profesională, ai toate șansele să te faci remarcată sau dacă vrei să schimbi jobul, să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare și experiența.

 

Taur

 

Configurația astrală a zilei de astăzi, cand Luna îți traversează sectorul financiar, îți aduce preocupări pentru bani, pentru administrarea unui buget la serviciu. Și acasă vei fi nevoită să-ți faci niște socoteli și te gândești că trebuie să ai curajul să schimbi ceva în sfera profesională, să începi niște cursuri de reconversie profesională, pentru a avea mai multe opțiuni de angajare.

 

Gemeni

 

Cu Luna în zodia ta și în casa personalității, ești hotărâtă să te bucuri astăzi de tot ce vine frumos spre tine. Vorbești mult, faci planuri, ai o dispoziție bună, ești optimistă și îi molipsești și pe cei din jurul tău. Este o zi favorabilă activităților de relaxare, petrecerii în compania persoanei iubite sau pentru a-ți valorifica un talent.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi nu-ți aduce o dispoziție prea bună. Poate și pentru că Luna, guvernatorul tău, îți traversează casa subconștienului și a izolării. Defel ești o fire veselă, însă astăzi stai cufundată în gândurile tale. La serviciu faci față cu greu activităților curente, pentru că nu-ți stă capul la treabă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un randament intelectual ridicat la locul de muncă, în special atunci când vine vorba de discutarea unor noi proiecte. Este o zi favorabilă pentru a face strategii pe termen lung.

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru banii pe care îi câștigi. Inteționezi să inițiezi un dialog cu șefii pentru a le spune nemulțumirile tale privind volumul mare de muncă și faptul că nu ești plătită așa cum ar trebui.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări financiare. Este posibil să cheltui o sumă de bani pentru a cumpăra un cadou unui membru al familiei, dar și pentru tine, pentru că mergi la un salon de înfrumusețare.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna, care îți traversează sectorul financiar, te îndeamnă să rezolvi o chestiune financiară. Posibil să demarezi un dosar de credit și pentru acest lucru mergi la bancă și negociezi termenii unui contract sau la notar, pentru o chestiune juridică.

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță o zi favorabilă negocierilor unui parteneriat și încheierea unui contract. În planul relațional, faci planuri pe termen lung împreună cu partenerul de viață. De ceva timp cochetezi cu ideea să lucrați împreună, însă până acum au fost numai blocaje și lucrurile nu s-au legat așa cum vă doreați.

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi favorabilă comunicării cu colegii cu care desfășori activitățile la locul de muncă. Deși de dimineață se anunță o zi încărcată, nu este o problemă pentru tine, care dai dovadă de responsabilitate și seriozitate de fiecare dată când ai un deal-line.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul creativității, anunță inspirație și idei originale, pe care le vei propune șefilor. În partea a doua a zilei, te ocupi de o pasiune, în care ai investit în ultima perioadă și care ar putea să se transforme într-o afacere personală.

 

Pești

 

Astăzi, te vei afla față în față cu o propunere din partea șefilor sau dacă ai aplicat pentru un alt post în companie, vei primi răspuns. Îți dorești mai multă implicare, iar în departamentul în care te afli simți că te-ai plafonat.

 

related posts

Modifică setările cookies