Horoscopul zilnic 2 octombrie 2020. Balanțele încheie o relație amoroasă nefericită, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 2 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 
Berbec
Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Plină se formează în semnul nașterii tale și anunță o realizarea în planul personal. Poți încheia o etapă de succes, te pregătești pentru alta nouă, treci la următorul nivel al relației sau rupi o relație, care nu mai funcționează.
 
Taur
Fenomenul astral de Lună Plină din zodia Berbec, care se formează astăzi, în casa subconștientului și a izolării și dinamizează axa muncii și a sănătății, aduce încheieri de etape la locul de muncă și vei lua decizii ținând cont și de starea ta de sănătate. Elimini din viața ta tot ce te ține în loc să evoluezi.
 
Gemeni
Sectorul prietenilor și al proiectelor pe termen lung este astăzi activat de Luna Plină din zodia Berbec, care aduce încheierea unei etape sau o reușită pe care o înregistrezi într-un proiect personal. Posibil să fii ajutată de către un prieten, care te-a susținut în această perioadă.
 
Rac
Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care îți activează sectorul asociat carierei, imaginii și statutului personal. Poți înregistra un succes în sfera profesională sau poți fi investită într-o funcție.
 
Leu
Configurația astrală de astăzi anunță Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat dezvoltării personale, profesionale, a cursurilor și schimburilor de experiență. Totodată, dacă se te afli într-o călătorie, poți avea parte de evenimente ,care să-ți schimbe filosofia de viață.
 
Fecioară
Sfera financiară, banii pe care îi deții la comun cu alte persoane, avantajele materiale, creditele, impozitele și sectorul intim și al încrederii reciproce vor fi activate, astăzi, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Berbec. Se încheie etape, iei decizii de natură financiară, iar relația cu persoana iubită devine mai apropiată, după o criză apărută în cuplu.
 
Balanță
Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, dacă relația ta nu mai funcționează, poți lua decizia de a încheia o relație nefuncțională, dar dacă ai intenții serioase și simți că traversezi o perioadă bună cu partenerul, atunci treci la următorul nivel al relației.
 
Scorpion
Sectorul asociat muncii, serviciului, sarcinilor curente, a treburilor gospodărești și a sănătății este activat astăzi de Luna Plină din zodia Berbec, care va aduce evenimente marcante în aceste domenii. Poți să ai parte de schimbări în sfera profesională, care intervin în urma unor situații conflictuale cu unii colegi. Mai există și varianta în care să obții un job mai bun, cu beneficii financiare de nerefuzat.
 
Săgetător
Sfera sentimentală, a aventurii, a romantismului, a flirtului, a copiilor, a creativității, disctracției sau speculațiilor financiare, intră astăzi în atenția ta, odată cu formarea Lunii Plină din zodia Berbec. Poți încheia o etapă în planul amoros, iar dacă ești singură, ieși la o întâlnire și realizezi că ai găsit persoana potrivită.
 
Capricorn
Axa familie-carieră este astăzi puternic dinamizată de Luna Plină din zodia Berbec, care se perfectează în sectorul vieții de familie, a relației cu părinții și a spațiului locativ. Posibil să existe dialoguri mai aprinse cu membrii familiei, din cauză că îți petreci mai mult timp ocupându-te de serviciu în detrimentul familiei.
 
Vărsător
Sectorul asociat comunicării, informațiilor, schimbului de opinii, a deplasărilor și relațiilor cu rudele este dinamizat astăzi, odată cu Luna Plină din zodia Berbec. Poți primi vești de la rude sau informări de la instituții, unde te-ai înscris pentru un curs de recalificare, pentru obținerea unor atestate/diplome.
 
Pești
Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități independente. Așadar evenimentele de astăzi se vor învârti în jurul banilor: vei încasa sume importante, vei cheltui poate mai mult decât ți-ar propus. Cert este că trebuie să nu dai curs la dispute cu prietenii pe care i-ai împrumutat și care nu își onorează promisiunile.
 
Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulga secretele serialului VLAD
 

related posts

Modifică setările cookies