Horoscopul zilnic 2 septembrie 2019. Vărsătorii vor întâmpina probleme financiare, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 2 septembrie 2019


Berbec

Berbecii vor face o retrospectivă asupra planurilor de viitor. Dacă observi că unele dintre ele nu s-au concretizat până acum, nu te demotiva. Ai răbdare, pentru că în cele din urmă lucrurile se vor derula așa cum ți-ai dorit. Ziua de astăzi este ideală pentru investiții, fie că sunt ele semnificative sau nu.

Taur

Taurii au planuri foarte mari în ceea ce privește cariera. Dacă simți că vrei să-ți schimbi locul de muncă, ia atitudine și caută alternative. Chiar dacă la început o să ți se pară dificil, gândește-te că trebuie să faci schimbări atunci când lucrurile nu te mai împlinesc. Ar fi de preferat să te consulți și cu persoanele dragi și să le ceri sfatul.

Gemeni

Gemenii vor fi foarte prudenți, în special cu sarcinile pe care le au de îndeplinit la muncă. Dacă simți că în ultimul timp lucrurile nu au mers foarte bine, astăzi este ziua ideală pentru o revenire. Trebuie doar să ai răbdare. Ar fi de preferat să-ți aloci timp și pentru problemele ce țin de familie. 

Rac

Ziua de astăzi vine la pachet cu foarte multe distrageri pentru Raci. Ar fi de preferat să ieși de sub această vrajă și să-ți ocupi timpul cu lucruri interesante, ce te intrigă. Caută-ți motivația în sfaturilor celor dragi sau în hobby-urile care te relaxează. Seara ți-o vei petrece în compania partenerului și nu este exclus să ai parte și de mici surprize din partea lui.

Leu

Leii  ar trebui să se țină deoparte de febra cumpărăturilor. Ai grijă pe ce vrei să-ți irosești banii sau unde îți lași portofelul. Dacă în ultima perioadă ai stat foarte bine la capitolul bani, asta nu înseamnă că acum trebuie să-i cheltui pe toți. Încearcă să economisești cât mai mult. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă relaxantă alături de cei dragi.

Fecioară

Fecioarele vor medita asupra lucrurilor ce se petrec în viața lor. Vei încerca să-ți răspunzi la foarte multe întrebări, dar cu cât cauți mai mult răspunsul, cu atât te vei împotmoli mai mult. Simți nevoia de o schimbare atât în carieră, cât și în piața profesională. Ei bine astăzi este ziua ideală pentru a face schimbări.

Balanță

Balanțele vor avea parte de foarte multe suprize plăcute. Ți se vor recunoaște meritele la muncă și vei fi apreciată pentru aportul pe care l-ai adus. Există riscul să dezvolți sindromul impostorului. O să pui la îndoială aptitudinele tale și o să te întrebi dacă meriți cu adevărat să te bucuri de succes, cu toate că meriți pe deplin acest lucru și toată lumea recunoaște asta.

Scorpion

Ziua de astăzi va veni la pachet cu foarte multe oportunități pentru Scorpioni. Acest lucru se va resimți cel mai bine pe planul personal și profesional. Majoritatea timpului ți-l vei petrece alături de prietenii tăi, mai ales dacă nu v-ați mai văzut de ceva timp. Există șansa ca  pe seară să întâlnești în oraș un bărbat, ce-ți va da lumea peste cap.

Săgetător

Săgetătorii vor dezbate foarte multe lucruri astăzi. Ar fi de preferat să-ți exprimi punctul de vedere cât mai clar și fără a răni sentimentele celor din jurul tău. În cazul în care opiniile celorlați nu coincid cu ale tale, nu lua acest lucru personal. Seara îți vine în ajutor. Apelează la activitățile care te binedispun, pentru a te relaxa.

Capricorn

Capricornii vor ieși din zona lor de confort și vor încerca lucruri noi. Există posibilitatea să găsești o nouă sursă de venit. Nu sunt excluse nici cadourile din partea celor dragi. Atunci când vrei să faci conversație, nu uita să te folosești de șarmul tău. În acest fel poți atrage priviri și din partea unui bărbat misterios.

Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu mici probleme financiare. Nu te sfii să apelezi la ajutorul prietenilor sau a familiei atunci când ai nevoie de sprijin financiar. Ia-ți gândul de la bani și focusează-te pe alte lucruri. O conversație alături de persoane noi te va distrage de la astfel de griji. Astză este o zi ideală pentru a face călătorii.

Pești

Peștii se vor concentra asupra laturii artistice. Orientează-te spre orice formă de artă pentru a-ți exprima sentimentele și ideile. Acestă pasiune îți poate aduce în cale bărbatul visurilor, așa că valorifică-ți la maxim harul  cu care ai fost înzestrată. Seara ți-o vei petrece în aceeași atmosferă magică.

related posts