Horoscopul zilnic 20 august 2019. Leii primesc o sumă mare de bani, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți 20 august 2019.

Tag-uri:

Berbec

Berbecii se vor simți copleșiti de oboseală. Această stare poate apărea din cauza suprasolicitării de la muncă. Ar fi de preferat să-ți rezervi timp și pentru tine și să te relaxezi. Poți apela la exercițiile fizice, la cartea preferată sau la orice altă activitate care să te încarce cu energie pozitivă. 

Taur

Astăzi norocul le va surânde Taurilor. Profită de acest lucru pentru a-ți rezolva anumite probleme personale și financiare. Exista posibilitatea să primești o nouă sursă de venit de la o persoană de la care nu te așteptai. Focusează-ți atenția asupra partenerului și găsește noi modalități de a-ți consolida relația cu acesta.

Gemeni

Gemenii vor lua decizii pe cont propriu, fără a ține cont de sfaturile celor din jur. Ar fi de preferat să renunți la încâpățânare și să asculți și de cei din jurul tău atunci când iei o decizie importantă. Evită să faci achiziții de mare valoare sau speculații la adresa membrilor familiei, dacă nu ai dovezi solide în acest fel.

Rac

Racii vor avea o zi foarte încărcată. Timpul tău liber va pendula între muncă, călătorit și familie. Pentru că acest lucru te va suprasolicita, seara ți-o vei rezerva doar pentru relaxare. Poți apela la hobby-uri sau poți ieși cu prietenii în oraș. În acest fel există posibilitatea de a întâlni un bărbat misterios, ce-ți va da lumea peste cap.

Leu

Norocul și banii sunt de partea Leilor astăzi. Există șansa ca problemele legate de finanțe să dispară în mod misterios și să faci o achiziție foarte semnificativă. Nu te baza foarte mult pe noroc atunci când vine vorba de relațiile cu persoanele dragi, ci încearcă să rezolvi lucrurile de una singură. Dacă ești în căutarea unei relații, ai grijă în ce mod îți exprimi sentimentele față de persoana îndrăgită.

Fecioară

Fecioare vor fi înconjurate de tentații la tot pasul. Există posibilitatea să cheltui mai mulți bani decât îți permite fondul, pentru a-ți satisface un anumit capriciu. Încearcă să nu te lași ghidată de aceste tentații și să iei decizii într-un mod cât mai rațional. Focusează-ți atenția asupra problemelor personale și în acest caz găsește noi modalități pentru a suda relațiile cu cei dragi.

Balanță

Balanțele vor încerca să găsească răspunsuri la anumite întrebări ce persistă de ceva vreme. Dacă observi că situația te depășește, nu te sfii să apelezi la sfatul prietenilor sau al membrilor familiei. Seara ți-o vei dedica relaxării. Dacă ești într-o relație crează un cadru cât mai romantic pentru iubitul tău și fă-l să se simtă special și apreciat.

Scorpion

Pentru Scorpioni ziua de astăzi va fi destul de liniștită, fără prea multe evenimente. Dacă ți se oferă șansa să ieși din anonimat, profită de acest lucru și impresionează-ți superiorii cu ideile tale creative. Ar fi de preferat să fii foarte prudentă în trafic, deoarece există riscul să apară anumite evenimente neplăcute.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de anumite evenimente neprevăzute ce le va strica starea.  Fie că ne referim la o serie de apeluri sau mesaje, vei primi  vești ce te vor indispune. Ar fi de preferat să eviți călătoriile lungi și să nu intri în contact cu persoane necunoscute. Focusează-te asupra sarcinilor pe care le ai de făcut la muncă, iar pe seară canalizează-ți atenția asupra familiei.

Capricorn

Norocul le va surâde astăzi Capricornilor, astfel că aceștia vor fi persoana potrivită la momentul potrivit. Cu toate că lucrurile vor decurge foarte bine pe plan personal și profesional, îndreaptă-ți atenția asupra finanțelor. Astăzi nu este ideal să faci investiții sau achiziții semnificative. Pe seară există șansa să întâlnești un bărbat misterios, ce îți va capta întreaga atenție.

Vărsător

Vărsătorii se vor afunda în muncă astăzi. Cu toate acestea, nu te suprasolicita, ci încearcă să-ți prioritizezi sarcinile. Ar fi de preferat să te îndepărtezi de persoanele care au o influență negativă asupra ta și să iei o pauză de la rețele de socializare. Dacă observi că o persoană încearcă să te provoace sau să stârnească un scandal, evită să dai curs acestui fapt. 

Pești

Peștii se vor cufunda în propriile gânduri astăzi. Dacă simți că amintirile din trecut te răscolesc, încearcă să te detasezi de acestea și să te focusezi pe lucrurile din prezent. Există posibilitatea să te simți atrasă de o persoană din cercul tău de prieteni. Dacă consideri că este potrivit pentru tine, nu mai amâna și ia inițiativă.

Vezi și: Cum să pozezi pe covorul roșu

related posts