Horoscopul zilnic 20 decembrie 2019. Racii fac o achiziție importantă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Se anunță o zi favorabilă semnării de contracte. Totuși nu sunt excluse surprize din partea asociaților sau a colaboratorilor. Venus, micul benefic, își face intrarea în Vărsător astăzi și până la jumătatea lunii ianuarie vei avea parte de ajutor de la prieteni în tot felul de situații apărute.

Taur

Contextul astral de astăzi cu Venus, guvernatorul tău, care își face intrarea în Vărsător, anunță șanse și oportunități în cariera. Totodată, poți întâmpina un blocaj în relațiile cu unii colegi cu care nu ești pe aceeași lungime de undă.

Gemeni

Conjunctura astrală de astăzi cu Venus, micul benefic, care își face intrarea în Vărsător, anunță călătorii sau propuneri din partea unor prieteni de a-i vizita. Totodată, partenerul de viață ar putea să te anunțe că a semnat un contract pentru un job nou.

Rac

Astăzi primești un cadou sau niște bani de la părinți pentru a cumpăra un bun de valoare în casă. Mergi la cumpărături cu partenerul și alegeți modelul dorit. Dacă ești interestă să achiziționezi o locuință, astăzi ai putea să semnezi un precontract sau să mergi la niște vizionări.

Leu

Dacă ești singură, norocul îți surâde și conjunctura astrală creează premizele unei relații de iubire, mai ales că astăzi, Venus, planeta iubirii, își face intrarea în sectorul relațiilor. Ai toate șansele să te îndrăgostești neașteptat.

Fecioară

Se anunță o zi favorabilă în planul financiar. Venus, micul benefic, își face intrarea tot astăzi în sectorul muncii. Dacă ești nemulțumită de actualul loc de muncă, acum s-ar putea să se îmbunănățească condițiile sau să găsești un job mai bine plătit.

Balanță

De astăzi te poți bucura de o viață amoroasă palpitantă, deoarece Venus, guvernatorul tău, își face intrarea în sfera sentimentală. Vei simți pasiune pentru cineva apărut brusc în viața ta sau poți să reînvii pasiunea în cuplu.

Scorpion

Astăzi a venit momentul în care ai putea să te revanșezi față de cei dragi din familie și să-ți petreci mai mult timp cu ei. Te va ajuta și Venus, micul benefic, care începe să tranziteze până la jumătatea lunii ianuarie zodia Vărsător, respectiv sectorul vieții de familie.

Săgetător

Felul în care comunici se va schimba începând de astăzi, de când Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Vărsător. Sectorul comunicării, al schimbului de idei, al acumulării de cunoștințe și al susținerii de interviuri, examene și proiecte vor fi dinamizate până în prima jumătate a lunii ianuarie.

Capricorn

Vei observa o îmbunătățire a situației financiare începând de astăzi de când, Venus, micul benefic, își face intrarea în casa banilor obținuți de la locul de muncă. Posibil să recuperezi niște sume de bani până la jumătatea lunii ianuarie. Atenție la cât cheltui în următoarea perioadă!

Vărsător

De astăzi până în a doua jumătate a lunii ianuarie vei beneficia de prezența micului benefic, Venus, în zodia ta, respectiv în casa personalității. Ai dispoziție de flirt, aventură, îți schimbi coafura, îți reînoiești garderoba și te faci plăcută oriunde te duci.

Pești

În planurile tale de astăzi intră și cumpărăturile pentru Sărbători. Timpul de care dispui este limitat, așa că grăbește-te și nu mai sta la serviciu peste program sau comandă online o parte din ce ai nevoie. Venus, planeta iubirii, începe de astăzi să-ți traverseze sectorul subconștientului și dacă nu ești în relații prea bune cu partenerul, îți vei aminti de vechile iubiri.

Vezi și: Victoria Beckham și-a extins imperiul modei

related posts