Horoscopul zilnic 20 februarie 2019. Berbecii se îndrăgostesc intens, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2019.


BERBEC

Astăzi simți niște emoții pe care nu le-ai mai trăit de mult. Îți aduci aminte de prima iubire și te gândești cu entuziasm la senzațiile pe care le-ai simțit atunci. Ești pe cale de a te îndrăgosti din nou. Intens.

TAUR

Astrele îți propun astăzi o incursiune în trecut. Ești nostalgică și te gândești la foste iubiri și la prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Regreți că nu ai facut lucrurile altfel, însă nu te poți gândi la nesfârșit la "cum ar fi fost dacă..."

GEMENI

Ești foarte concentrată pe relația cu partenerul astăzi. O analizezi din toate punctele de vedere și te gândești cum ai putea îmbunătăți lucrurile. Crezi că relația ta este într-un impas și are nevoie de un suflu nou.

RAC

Astăzi ești extrem de preocupată de felul în care arăți și de cum te percep cei din jur. Îți place să fii admirată și complimentată, însă nu este cazul să cerșești cuvinte frumoase de la ceilalți.

LEU

Ești într-o dispoziție excelentă și începi săptămâna plină de energie. Îi încânți pe cei din jur cu optimsmul tău și multe persoane îți caută compania. Finalul zilei te va găsi în compania unor persoane dragi.

FECIOARĂ

Astrele îți pregătesc o surpriză din punct de vedere financiar. O oportunitate de afaceri pe care o așteptai de mult se ivește, în sfârșit. Deși te temi de riscurile pe care le implică, oportunitatea unui câștig financiar seminificativ te încântă.

BALANȚĂ

Este o zi favorabilă pentru tranzacții financiare. Îți petreci ziua plătind facturi, rate și alte cheltuieli curente. Ești extrem de bine organizată și reușești să realizezi tot ceea ce îți propui.

SCORPION

Astăzi ești pusă în postura de negociator. Pentru a obține ceva ce îți dorești extrem de mult, va trebui să negociezi la sânge cu un oponent extrem de înverșunat. Te vei surprinde și tu cât de dură ești atunci când vrei ceva cu adevărat.

SAGETĂTOR

Astrele te pun într-o situație delicată astăzi la job. Vei fi nevoită să dai raportul superiorilor, care vor ceva mai multa implicare din partea ta la muncă. Nu ai motive de îngrijorare, însă trebuie să demonstrezi că ești competentă în ceea ce faci.

CAPRICORN 

Ești foarte preocupată de cariera ta și dai dovadă de o ambiție ieșită din comun atunci când vine vorba de realizarea obiectivelor la muncă. Tragi tare ca să obții ceea ce îți dorești și nu ții cont de ce ar putea crede colegii despre tine.

VĂRSĂTOR

Te simți atrasă de o persoană care îți face avansuri de ceva vreme, însa nu crezi că este cea mai potrivită persoană pentru tine. Încerci să reziști  tentației, însă îți este din ce în ce mai greu.

PESTI

Te simți fericită. În adevăratul sens al cuvântului. Ești mulțumită de felul în care arată viața ta în acest moment și te consideri o persoană binecuvântată. Încerci să îi convingi și pe cei din jur să vadă partea plină a paharului.

Vezi și: Emoție! Muzică! Spectacol! Cântă acum cu mine!related posts