Horoscopul zilnic 20 noiembrie 2019. Balanțele au parte de o mărire de salariu, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 20 noiembrie 2019.


Berbec

De astăzi poți să scapi ușurată de retrogradarea lui Mercur din zona financiara, care timp de trei săptămâni a tot rascolit situația banilor în comun cu partenerul, moștenirile, creditele, impozitele, datoriile către alte persoane.

 

Taur

După trei săptămâni în care Mercur a răscolit relațiile cu partenerul de cuplu și cu partenerii de afaceri, de astăzi poți răsufla liniștită, că situația se va îmbunătăți și totul reintră pe un făgaș normal. Vei găsi mai ușor soluții la probleme și nu va mai fi atâta tensiune în cuplu.

 

Gemeni

Astăzi este o zi importantă pentru tine pentru că Mercur, guvernatorul tău, își revine în mers direct prin casa muncii și a sănătății. Lucrurile se limpezesc la locul de muncă, iar în ceea ce privește starea sănătății, dacă ai avut probleme, acum poți găsi un medic, care să-ți găsească tratamentul potrivit.

 

Rac

Astăzi poți să te bucuri de faptul că Mercur și-a încheiat mersul retrograd prin sectorul amoros, unde a tot rascolit sentimentele. Vei scăpa de tensiunile din cuplu și nu vei mai găsi motive de ceartă.

 

Leu

Cum Mercur își revine de astăzi la mersul direct, vei scăpa de tensiunea și de dialogurile transformate în certuri, în relațiile de familie. Lucruri pe care în mod normal nu le-ai fi spus, în ultimele trei săptămâni ai avut curajul să le spui, sperând ca astfel vei rezolva o serie de conflicte în familie.

 

Fecioară

Astăzi vine cu o veste bună pentru tine pentru că Mercur, patronul tău, revine la mersul direct, și nu-ți mai afectează rațiunea, gândirea și comunicarea. Dacă în ultimele trei săptămâni ai intrat în conflict cu toată lumea, de astăzi poți răsufla ușurată ca nu vei mai fi pusă pe ceartă.

 

Balanță

Dacă timp de trei săptămâni sectorul banilor a tot fost răscolit, adus în discuție la locul de muncă și ai încercat sa obții o mărire salarială, de azi ai toate șansele să se limpezească lucrurile și doleanțele tale să fie îndeplinite.

 

Scorpion

Poți răsufla ușurată de astăzi că ai scăpat de Mercur retrograd, care în ultimele trei săptămâni mai mult te-a bulversat decât te-a ajutat. Bucură-te că acum poți lua decizii, fără să mai ai tendința să te răzgândești!

 

Săgetător

Mercur, planeta comunicarii si a guvernatorului casei relațiilor, își reia mersul direct de astăzi, așa că te poți bucura că totul reintră în normal și în cuplu și în relațiile de afaceri, unde ai tot discutat termenii unui contract, pe care nu ai reușit să îl semnezi încă.

 

Capricorn

Cum Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își reia mersul în direct de astăzi, vei observa că toate planurile tale de viitor încep să prindă contur, lucrurile să se miște, iar cu prietenii și cu persoanele din grupurile sociale din care faci parte să începi să ai o relație mai bună.

 

Vărsător

De astăzi vei observa că în sfera profesională încep să se miște lucrurile, iar relația cu șefii să se îmbunătățească, grație revenirii lui Mercur în mers direct. Acum poți lua liniștită decizii, fără să mai existe situația în care să nu știi dacă faci bine sau încotro să o iei. 

 

Pești

De astăzi, de când Mercur își revine la mersul direct, vei știi clar ce îți dorești de la viață și ce drum să urmezi. A fost greu timp de trei săptămâni când ți s-a dat peste cap tot sistemul de convingeri și valori, s-a răscolit și s-a așezat pe alte baze.

Vezi și această rețetă de desert cu mure

related posts