Horoscopul zilnic 20 septembrie 2019. Capricornii află un secret bulversant, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 20 august 2019.


Berbec

Berbecii ar trebui să lase la o parte emoțiile negative. Ar fi de preferat să îți ceri scuze atunci când greșești. Lasă deoparte orgoliul și explicațiile și comportă-te ca atare. Chiar dacă pare greu la început, o să vezi că după ce accepți că ai greșit o să te simți mult mai bine. Viața este prea scurtă pentru conflicte.

Taur

Taurii vor avea parte de surprize neplăcute. Dacă la început îți vei începe ziua în formă, emoțiile negative își vor face simțită prezența mai apoi, iar acest lucru o să te indispută. Ar fi de preferat să le împărtășeti apropiațiilor problemele tale. Un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult apare din nou în peisaj. 

Gemeni

Gemenii se vor afla astăzi la răscruce. Vei avea de luat foarte multe decizii și îți este teamă de repercusiuni. Orice decizie ai lua nu uita că este important să spui adevărul și să îți asculți intuiția. Ar fi de preferat ca pe seară să te relaxezi. O cină romantică alături de partener sau o plimbare în oraș cu prietenii par să fie cele mai bune idei.

Rac

Racii vor dezbate foarte multe lucruri astăzi. Ar fi de preferat să iei totul pas cu pas, pentru că pot exista detalii ce schimbă cu totul coordonatele problemei. Îți este greu să accepți că alții au dreptate și tu nu, dar vei descoperi că acest lucru este cât se poate de normal.  Vei avea timp să le povestești prietenilor despre lucrurile pe care le-ai învățat astăzi, pe seară.

Leu

Astăzi vei descoperi foarte multe lucruri la oamenii din jurul tău. Pentru că ai o atitudine calmă și pozitivă, oamenii se simți liberi să-și deschidă sufletul în fața ta.  Ascultă-le poveștile și încearcă să tratezi problemele cu cât mai multă seriozitate. Sfaturile sunt mai mult decât binevenite. Seara ți-o vei petrece în compania partenerului și nu este exclus să ai parte de mici surprize din partea lui.

Fecioară

Fecioarele vor primi foarte multe vești. Persoanele din jurul tău au încredere în tine și îți vor spune mici secrete. Acest lucru te face să te simți mult mai sigură pe sine. Cu toate acestea, dacă ți-ai luat acest angajament, trebuie să te asiguri că secretele pe care le-ai primit sunt pe mâini bune. Dacă vrei să-ți mai limpezești mintea, o plimbare prin natură este cea mai bună idee.

Balanță

Balanțele se vor simți copleșite de un sentiment de pesimism. Ar fi de preferat să îți schimbi dispoziția și să te încarci cu cât mai multă energie pozitivă. Dacă observi că situația te depășește, apelează cu încredere la cei dragi. Lasă munca deoparte și acordă-ți timp pentru propriile plăceri. Petrece timp și cu partenerul tău și propune-i cât mai multe lucruri noi.

Scorpion

A trecut ceva timp de când nu te-ai mai văzut cu gasca ta, iar prietenii tăi abia asteptă să le povestești prin ce peripeții ai mai trecut. În acest caz, propune-le prietenilor tăi să ieșiți la o plimbare, pentru a depăna amintiri. Astăzi nu este ziua ideală pentru achiziții, mai ales că la capitolul finanțe lucrurile nu merg foarte bine.

Săgetător

Ziua de astăzi vine la pachet cu foarte multe schimbări pentru Săgetători. Fie că vei încheia o prietene sau că vei schimba meniul de la micul dejun, vei schimba anumite lucruri. În ceea ce privește cariera lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar acest lucru te face fericită. Seara ți-o vei petrece pe canapea uitându-te la televizor.

Capricorn

Un val de informații se abate asupra Capricornilor. Vei descoperi atâtea chestii, iar acest lucru te va bulversa la un moment dat. Ar fi de preferat să nu despici firul în patru și să cauți răspuns la toate întrebările. Focusează-te mai mult asupra lucrurilor care te binedispun. O cină romantică cu iubitul tău pare cea mai bună idee.

Vărsător

Vărsătorii vor învăța că uneori este ok să te deschizi în fața apropiaților. Secretoasă din fire, îți este greu să îți exprimi sentimentele în fața oamenilor dragi, dar astăzi acest lucru se va schimba. O să te simți mult mai ușurată și mult mai fericită după ce îți vei rezolva probleme. Ziua a fost destul de încărcată, așa că seara va fi dedicată relaxării.

Pești

Peștii vor fi foarte empatici astăzi. În acest fel vei putea descifra fiecare sentiment ce se ascunde în spatele fiecărei măști, iar cei din jurul tău vor rămâne profund impresionați de acest lucru. Ar fi de preferat să nu te folosești de acest lucru pentru a obține tu diferite beneficii. La capitolul bani lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Vezi și: Salata cu pește și portocale

related posts

Modifică setările cookies