Horoscopul zilnic 21 august 2019. Scorpionii dau motive de gelozie partenerului, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 21 august 2019. 


Berbec

Astăzi, veți acorda mai multă atenție lucrurilor mici. Nu judeca oamenii după vestimentație, înfățișare sau după un gadget pe care îl folosesc. Fii mai diplomată în conversațiile pe care le ai cu persoanele cu statut social inferior. Este posibil să primești un cadou din partea colegilor de muncă.

Taur

Este posibil să ceri ajutorul unui profesionist în cazul în care vei avea probleme cu casa sau cu mașina. În materie de finanțe, vei avea parte de un venit în plus, posibil din partea unei persoane neașteptate. Ai grijă la modul în care te adresezi colegilor de muncă, astfel vei evita orice dispută.

Gemeni

Pe parcursul zilei de astăzi vor apărea mici accidentări, așa că fii precaută. Ar fi bine lași sportul, condusul și lucrul în grădină pentru altă zi. Dacă ești într-o relație și ai impresia că lucrurile nu mai sunt la fel ca la început, astăzi vei simți o schimbare. Pentru cele care și-au întemeiat deja o familie, ar trebui să își facă timp și pentru romantism.

Rac

Ai grijă astăzi, deoarece se vor ivi probleme de sănătate. Este posibil să te simți moleșită și lipsită de putere, sau poate chiar vei avea probleme cu sistemul digestiv. Cel mai bine ar fi să îți iei liber și să te relaxezi. Dacă trebuie neapărat să muncești, fa-o cât mai moderat posibil. După-amiază, ve fi surprinsă de o persoană dragă.

Leu

Ziua de astăzi va fi plină de situații urgente la care va trebui să reacționezi imediat. Nu încerca să controlezi lucruri pe care nu ești capabilă să le controlezi și urmează-ți instinctul. Orice acțiune greșită ți-ar putea cauza probleme legate de viața personală sau de finanțe.

Fecioară

Vei primi multe vești negative astăzi, probabil legate de un membru al familiei sau un prieten care intră în tot felul de probleme. Înainte să te grăbești să sari în ajutorul persoanei respective, ar fi bine să te gândești întâi la tine. Este posibil ca astăzi să primești o întrebare care îți va determina viitorul carierei. Ar fi bine să nu intri în conflicte astăzi.

Balanță

Astăzi, este posibil să se ivească dispute cu un coleg de muncă sau cu un vecin. Pentru a fi sigură că ziua trece cât mai ușor posibil, încearcă să lași de-o parte toate sentimentele negative și fii recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viața ta. Printre aspectele pozitive ale zilei, se numără o căsătorie în familie, o achiziție spontană sau un compliment venit din partea unui strain.

Scorpion

Te vei mișca greu la muncă astăzi și te vei simți foarte leneșă. Ziua va trece ușor, confortabil și încărcată cu gânduri pozitive. Este posibil să ieși în oraș cu prietenii, să achiziționezi lucruri mici sau să flirtezi cu persoane de sex opus. Ar fi bine ca, dacă ai deja un partener de viață, să îi acorzi mai multă atenție.

Săgetător

Nu vei fi ferită de pericol astăzi, mai ales dacă pleci într-o vacanță. Asigură-te că ai toate documentele la tine, iar dacă se ivește o persoană care vrea să te acompanieze, gândește-te bine dacă îți dorești acest lucru. Dacă nu ai în plan nicio călătorie, fă-ți timp pentru tine și mergi la un salon de înfrumusețare sau la cumpărături.

Capricorn

Astăzi, nu vei reuși să faci în totalitate cee ace ți-ai propus, din cauza unor incidente neașteptate care vor apărea pe parcursul zilei. După-amiază, problemele se vor dizolva. Dacă șeful tău îți subestimează profesionalismul, acesta este un semn că ar trebui să îți schimbi job-ul. Nu face alte schimbări radicale astăzi.

Vărsător

Este posibil ca astăzi să primești un venit suplimentar. Nu pune presiune pe persoanele cu care porți o conversație astăzi. După-amiază, s-ar putea să ai probleme din punct de vedere fizic. Ar fi bine să eviți exercițiile fizice.

Pești

Ziua aceasta va fi încărcată cu emoții de diferite feluri. Motivul acestor sentimente poate fi o vizită neașteptată sau o achiziție costisitoare. Va fi o zi plăcută și ar fi de preferat să începi un stil de viață sănătos pentru a-ți pune la punct sistemul imunitar.

Vezi și Profil de celebritate - Tom Hardy

related posts

Modifică setările cookies