Horoscopul zilnic 21 decembrie 2019. Balanțele au parte de o criză sentimentală, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 21 decembrie 2019.


Berbec

În prima parte a zilei pregătești împreună cu prietenii o surpriză partenerului, iar în a doua parte a zilei ești interesată să gestionezi bine resursele financiare de care dispui. Deși te-ai axat mai mult pe carieră, tot familia este cea care îți oferă sprijinul cel mai important atunci când nu reușești să gestionezi crizele. Poate ar fi bine să-ți rezervi mai mult timp celor dragi.

Taur

Contextul astral al zilei te ajută să rezolvi rapid o parte dintre chestiunile gospodărești, însă după-amiază nu ești în cea mai bună formă și poți să reacționezi destul de agresiv în relațiile cu partenerul sau cu membrii familiei. Așadar, ai grijă să nu strici relațiile, acum înainte de sărbători, să stați toți supărați.

Gemeni

Conjunctura astrală a zilei îți aduce o stare mai puțin bună în planul sentimental, unde ai tot acumulat o serie de nemulțumiri, pe care nu îndrăznești să le comunici partenerului. În a doua parte a zilei primești vești surpriză din străinătate, de la rude sau prieteni, care te anunță că vin în țară de sărbători.

Rac

În prima parte a zilei ar fi recomandat să te ocupi de chestiunile gospodărești, ca apoi, din a doua parte a zilei să mergi la cumpărături. Posibil să se complice viața sentimentală dacă ești singură și dacă ai mai mulți pretendenți să nu știi ce să alegi.

Leu

Configurația astrală de astăzi anunță o aventură sentimentală cu cineva de la locul de muncă. Dacă ești deja într-o relație, atenție la faptul că poți să fii predispusă la crize de autoritate în cuplu!

Fecioară

Deși nu îți stă în fire, astăzi încurci socotelile cu banii și printr-o întamplare fericită realizezi că ai mai mulți bani în conturi decât știai tu. Așa că pleci la cumpărături să iei cadouri pentru cei dragi. Posibil la locul de muncă să apară un eveniment neprevăzut și să fii nevoită să pleci la serviciu.

Balanță

Contextul astral de astăzi ar putea să-și aducă o criză sentimentală. Posibil tu și partenerul să ajungeți la concluzia că v-ar prinde bine o schimbare, ori în cuplu, ori să mergeți fiecare pe drumul lui. Așadar, dacă veți lua decizia să încheiați relația, în următoarea perioadă nu veți duce lipsă de provocări plăcute în planul romantic.

Scorpion

În prima parte a zilei nu vei fi tocmai în toanele tale cele mai bune. Lenevești și nu ai dispoziție să faci nimic. Poate doar să stai în pat și să te uiți la seriale. Regimul astral se schimbă din a doua parte a zilei, când telefonul unei prietene, care îți dă o veste neașteptată, te mobilizează și ieși în oraș cu grupul de prieteni.

Săgetător

Dacă ieși cu prietenii sau foști colegi de serviciu, contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă oferte neașteptate într-un domeniu diferit de cel în care activezi. Schimbarea te sperie, însă fii sigură că poți face față provocărilor!

Capricorn

Astăzi ești într-o formă bună psihică. Jupiter de abia intrat în zodia ta, ți-a adus optimism, poftă de viață și dorința de a experimenta lucruri noi sau de a cunoaște persoane noi. Așadar, ești deschisă tuturor invitațiilor de a te alătura prietenilor, familiei sau colegilor de a petrece sărbătorile de iarnă.

Vărsător

În prima parte a zilei ești melancolică, gânditoare, dar încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea de a aduce lucrurile pe linia de plutire în viața ta. Dacă-ți vei asculta vocea interioară, viitorul se va deschide în fața ta și vei știi ce cale să urmezi.

Pești

În prima parte a zilei primești o sumă de bani de la părinți sau partenerul îți face o surpriză și te înștiințează că a primit un bonus sau o primă. Registrul astral și preocupările tale se schimbă din a doua parte a zilei, când primești niște vești neașteptate din partea unor rude. 

Vezi și: SELLY VS EXPLOIT - Trending Review cu Daragiu - Episodul 8


related posts

Modifică setările cookies