Horoscopul zilnic 21 noiembrie 2019. Peștii intră în conflict cu partenerul, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 21 noiembrie 2019.


Berbec

Începi ziua în forță la locul de muncă și ești pusă pe organizare, curațenie, să arunci tot ce nu îți mai folosește și să eficientizezi timpul pe care îl petreci îndeplinind sarcinile. Cu Luna în zodia Fecioarei nici n-ai putea să fii altfel azi. Atenție doar la critici, pentru că ai tendința să te iei de toată lumea care nu se conformează!

 

Taur

În prima parte a zilei te sfătuiești cu partenerul legat de petrecerea vacanței de iarna. Mai ales dacă ai copii, aceștia ar fi bucuroși să plecați la munte, să uite de școală, iar voi, părinții să lăsați problemele de la serviciu în grija altora. După jumătate de an în care ați muncit cât pentru un an, meritați și voi o vacanță.

 

Gemeni

Astăzi ești preocupată mai mult de casă sau de regimul unei locuințe. Dacă ai intenția să schimbi casa sau să cumperi încă un imobil, poți să ai surpriza ca un vecin să vină la ușă să-ți propună să cumperi apartamentul lui. 

 

Rac

Astăzi, în prima parte a zilei, ești destul de agitată la locul de muncă, cu multe întâlniri și ședințe, prezentări de proiecte sau de planuri pe termen lung pentru anul ce vine. Spre seară, cănd te îndrepți spre casă, îți vine o idee să îi faci o surpriză cât de mică partenerului.

 

Leu

Ziua de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Este posibil să fii nevoită să depăsești bugetul de luna aceasta pentru a cumpăra ceva pentru casă. Deși îți intră în conturi o sumă importantă de bani, posibil să primești de la unul dintre părinți, tot ai impresia că nu te descurci cu  toate cheltuielile.

 

Fecioară

Cum astăzi Luna îți traversează zodia, ești mai harnică decât de obicei, ai dispoziție de muncă, pentru rezolvarea problemelor administrative, faci multe deplasări pe distanțe scurte, iar seara te oprești la un salon de înfrumusețare. La locul de muncă ai tendința să despici firul în patru și să iei greu decizii.

 

Balanță

Nu se întrevede azi o zi prea bună pentru tine pentru că ești cu energia scăzută, posibil după un weekend agitat. Vrei ca ziua de lucru să se termine mai repede. În a doua parte a zilei ești nevoită să faci rost de o sumă de bani, posibil de la un coleg de serviciu.

 

Scorpion

Astăzi ești foarte activă pe toate planurile și ieși în evidență cu rezolvarea sarcinilor de serviciu. Experiența și abilitățile dobândite te vor recomanda să preiei un proiect nou. În planul amoros, poți să ai o dezamăgire.

 

Săgetător

Posibil ca astăzi să ai o discuție neoficială cu șefii, care îți fac o propunere interesantă. Astrele te sfătuiesc să nu împărtășești nimănui ceea ce ai discutat, nici măcar celor apropiați de la serviciu, pentru ca există neșansa să se afle și atunci să cadă propunerea.

 

Capricorn

Astăzi, afli la serviciu că ești trimisă la niște cursuri de perfecționare sau că trebuie să pleci într-o delegație în interes de serviciu, lucru ce te nemulțumește profund. Aveai alte planuri, care ți s-au dat peste cap și ești acum nevoită să te reorganizezi.

 

Vărsător

Primești astăzi o sumă de bani pe care o aștepți de mai mult timp. Totodată, dacă ai nevoie de un credit de nevoi personale, poți să mergi să demarezi dosarul pentru că sunt șanse să ți se aprobe. Urmează o perioadă din an în care ai rămas cam în urmă cu impozitele și unele datorii.

 

Pești

Conjunctura astrală de astăzi nu prea este favorabilă încheierii unor contracte, dacă aveai acest lucru în plan. Se întrevăd blocaje și amânări din partea unor persoane, care reprezintă diverse instituții. Totodată, în planul personal, poți să intri foarte ușor în conflict cu partenerul, din cauza faptului că ești foarte critică, lucru care nu te caracterizează. 

Află secretul de frumusețe al lui Nicole Kidman pe care l-a învățat de la soțul său

related posts