Horoscopul zilnic 22 august 2019. Scorpionii își vor întâlni sufletul pereche, vezi ce se întâmplă ce Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 22 august 2019.


Berbec

Berbecii se vor confrunta astăzi cu foarte multe provocări. Încearcă să te aduni și să îți duci la bun sfărșit toate lucrurile pe care le-ai început. Dacă simți că este momentul să faci o schimbare în carieră sau să faci o faci o achiziție semnificativă, acum este momentul. Seara ți-o vei petrece într-o manieră cât mai relaxantă alături de cei dragi.

Taur

Pentru Tauri ziua de astăzi va fi monotonă. Cu toate acestea așteaptă-te să primești vizite din partea prietenilor sau a unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Dacă aștepi vești importante, ar fi de preferat să ai răbdare, pentru că le vei primi în cele din urmă. Pentru a depăși starea de plictiseală, focusează-te asupra activităților care îți fac plăcere sau găsește-ți noi hobby-uri.

Gemeni

Gemenii vor renunța la planurile pe care și le-au făcut. Acest lucru apare în urma unor schimbări apărute la muncă sau în relație. Dacă faci parte dintr-un proiect, nu te sfii să ceri ajutorul colegilor tăi atunci când situația te depășește. Dacă nu ești mulțumită de anumite lucruri la tine, ieși din zona ta de confort și fă o schimbare.

Rac

Ziua de astăzi vine la pachet cu foarte multe oportunități pentru Raci. Ar fi de preferat să ieși din zona de confort și să profiți de ele, pentru că vei obține anumite beneficii pe plan personal și profesional. Există posibilitatea să te întâlnești cu o persoană din trecutul tău. Dacă ești într-o relație, surprinde-ți partenerul prin mici gesturi pline de tandrețe.  

Leu

Norocul le va surâde astăzi Leilor. Folosește-te de tot arsenalul pentru a crea o impresie cât mai bună la muncă. Fii îndrăzneață, nu te sfii să le prezinți superiorilor tăi ideile creative sau asumă-ți noi sarcini, pe care colegii tăi nu vor să le îndeplinească. Ar fi de preferat să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. În acest caz, rezervă-ți timp și pentru cei dragi.

Fecioară

Fecioarele își vor aloca timpul pentru a-și rezolva anumite probleme ce persistă de ceva timp. Ar fi de preferat să nu tratezi problemele cu superficialiate. Lasă-te ghidată atât de instinct, cât și de rațiune. Dacă ești în căutarea unei idile, atunci fii atentă la semnalele subtile pe care le primești din partea bărbaților. Seara ți-o vei dedica realxării.

Balanță

Balanțele se vor simți copleșite de un sentiment de pesimism. Ar fi de preferat  să iți schimbi dispoziția și să te încarci cu cât mai multă energie pozitivă. Dacă observi că situația te depășește, apelează cu încredere la cei dragi. Lasă munca deoparte și acordă-ți timp pentru propriile plăceri. O baie fierbinte sau o vizită la piscină, par să fie cele mai bune idei.

Scorpion

Ziua de astăzi va decurge normal pentru Scorpioni. Cu toate acestea, este o zi ideală pentru negocieri, achizișii sau vânzări. Încearcă să fi mai productivă și să-ți duci la bun sfărșit sarcinile. În cazul în care constați că ai unele probleme medicale, ar fi indicat indicați să mergi la medic, pentru un consult mai amănunțit. Există șansa ca pe seară să întâlnești persoana visurilor tale.

Săgetător

Săgetătorii își vor concentra atenția asupra propiei persoane. Dacă îți doreai de foarte mult să încerci lucruri sau să faci anumite schimbări la tine, acum este momentul. Norocul este și el de partea ta, astfel că există posibilitatea să găsești o nouă sursă de venit. Cu toate că lucrurile merg excellent, nu neglija starea de sănătate. Dacă observi anumite simptome, mergi la medic.

Capricorn

Capricornii nu se vor simți în apele lor. În acest caz ar fi indicat să-ți reprogramezi planurile pe care le ai pentru astăzi, în altă zi. Focusează-te asupra dispoziției tale și încearcă să găsești cât mai multe soluții pentru a-ți schimba starea de spirit. Cu toate acestea, finalizează-ți mai întâi sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Seara ți-o vei petrece în compania partenerului și nu este exclus să ai parte și de o mică surpriză din partea lui.

Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte atenți la modul în care își vor exprima punctul de vedere. Folosește de acest lucru și atunci când vrei să le oferi sprijin prieteneilor sau membrilor familiei. Toate planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi se vor derula în modul în care îți dorești tu. Seara îți vei canaliza atenția asupra partenerului.

Pești

Ziua de astăzi pentru Pești va fi destul de monotonă. Există riscul să te simți copleșită de melancolie, dar și de anumite amintiri din trecut. Încearcă să nu intri în această “capcană” și încarcă-te cu cât mai multă energie pozitivă. Evită să intri în contact cu persoane necunoscute, doar pentru că la prima vedere acestea te copleșesc cu complimente.

related posts