Horoscopul zilnic 22 decembrie 2019. Scorpionii au un eveniment neprevăzut în familie, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 22 decembrie 2019.


Berbec

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru finanțele deținute în comun cu partenerul sau pentru intrarea în posesia unei moșteniri sau bunuri de valoare. În a doua parte a zilei vei avea parte de experiențe emoționale deosebite în planul sentimental.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupari pentru convingerile și sistemul de valori după care te ghidezi în viață. Astfel, vei iniția niște dialoguri cu partenerul, să vezi dacă acesta este deschis să renunțe la unele prejudecăți sau să abandoneze niște atașamente care nu sunt justificate și care stau în calea armoniei voastre în cuplu.

Gemeni

Posibil ca astăzi să nu stai prea bine cu sănătatea. Ai mai multă grijă de tine, de obiceiurile alimentare și încetinește puțin ritmul de viață pentru ca totul să reintre în normal să să-ți recapeți energia!

Rac

Configurația astrală de astăzi poate aduce semnale ca se apropie finalul problemelor sau crizelor declanșate în cuplu din ultimii doi ani. Contextul astral prevestește schimbări radicale și noi începuturi în cuplu, care se vor așeza pe alte baze.

Leu

Astăzi apar nemulțumiri în relațiile cu membrii familiei. Posibil cineva din familie să încerce să-și impună punctul de vedere și acest lucru să te deranjeze din cale afară. Unele evenimentele apărute în familie te pot da peste cap și să te îndemne să-ți faci o evaluare personală, care să conducă la schimbari de mentalitate.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de lectură, a de acumula cunoștințe și de a a-ți lărgi orizonturile prin călătorii. Din întâmplare găsești o ofertă bună de avion și achiziționezi biletele, fără să-l mai întrebi și pe partener. Te hotărăști să-i dai biletele de avion cadou de Crăciun.

Balanță

Astăzi vei fi față în față cu o situație care apare în planul financiar și nu prea știi ce să faci, pentru că evenimentul neprevăzut apărut îți dă peste cap toate socotelile. Posibil să fii nevoită să-ți ajuți un apropiat cu o sumă de bani.

Scorpion

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, însă planurile de a petrece ziua numai cu persoana iubită se dau peste cap. Un eveniment neprevăzut apărut în familie: cineva are nevoie de ajutorul tău sau ți se strică un aparat electrocasnic și umbli să-l repari sau pleci la cumpărături să achiziționezi altul.

Săgetător

Configurația astrală de astăzi îți aduce mici confruntări de opinii cu partenerul cu privire la cadourile pe care le vreți să le faceți membrilor familiei. Părerile sunt împărțite și nu ajungeți prea curând la un numitor comun. Ar fi bine să lăsați pe a doua zi shopping-ul, poate reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă.

Capricorn

Astăzi ai parte de o situație neașteptată în sectorul sentimental. Partenerul sau persoana cu care intenționezi să formezi un cuplu și cu care trebuie să ieși în oraș, te anunță că un eveniment neprevăzut îl obligă să modifice programul și să reprogrameze ieșirea. 

Vărsător

Toată ziua de astăzi își faci planuri de viitor pentru că ultima perioadă a anului este foarte ofertantă din punctul de vedere al sferei socio-profesionale. Îți vei asuma cu mai multă ușurință sarcinile provocatoare.

Pești

Contextul astral al zilei îți aduce preocupări pentru convingerile și sistemul de valori bazate pe experiența de viață. Posibil să fii nevoită să renunți la o părere, la niște prejudecăți și să-ți dai seama de niște erori în comunicarea cu un prieten.

Vezi și: SELLY VS EXPLOIT - Trending Review cu Daragiu - Episodul 8

related posts

Modifică setările cookies