Horoscopul zilnic 22 octombrie 2019. Peștii dezvăluie un secret important, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi și citește horoscopul zilei de marți, 22 octombrie 2019.


Berbec

Astăzi, cel mai mare dușman al tău este chiar tu. Ai tendița să te autosabotezi, lucru pe care ar fi indicat să-l eviți. Un coleg de la locul de muncă îți lansează o provocare la care nu poți să reziști.

Taur

Astăzi, s-ar putea să te confrunți cu o situație neașteptată, probabil cauzată de ceva ce ai făcut sau ai spus, nu neapărat intenționat. Cel mai bine este să îți ceri scuze pentru a evita un conflict.

Gemeni

Chiar dacă nu este o zi perfectă pentru tine, nu-ți faci griji pentru că te-ai mai confruntat și în trecut cu situații asemănătoare. Mai mult te interesează să atragi atenția cuiva care ți se pare extrem de atrăgător.

Rac

Te confrunți cu ceva mai mare decât poți tu controla, așa că nu te sfii să ceri ajutor prietenilor sau colegilor de muncă. Este important să o faci cu aplomb și să nu arăți că ai emoții. De asemenea, s-ar putea să ai o dispută cu un prieten sau un membru al familiei, ceea ce te va lăsa cu un gust amar pentru restul zilei.

Leo

Simți că ai de-a face cu prea multe pe cap deodată. Este important să știi să amâni treburile care nu cer rezolvare imediată, pentru a mai scăpa de stres. În a doua parte a zilei, s-ar putea să primești un email sau un mesaj care să-ți lumineze ziua. 

Fecioară

Astăzi, ar putea să-ți fie dificil să duci unele proiecte la capăt, pentru că ai tendința de a rămâne blocată la detalii. În plan sentimental, s-ar putea să ai parte de o conversație care va modifica profund relația voastră. 

Balanță

Astăzi, trecutul te prinde din urmă și, o problemă care a rămas fără răspuns își cere acum rezolvare. Nu este o rușine să ceri ajutorul cuiva cu mai multă experiență, de pildă unei rude mai în vârstă sau unui superior, dacă ești la locul de muncă.

Scorpion

Trebuie să găsești o altă metodă de comunicare, pentru că vei fi înconjurată de persoane sensibile, care îți vor reproșa fiecare gest sau aluzie mai deplasată. Astăzi, este bine să afișezi o atitudine mai sobră. 

Săgetător

Unele dintre părerile tale despre viață îți vor schimbate radical în urma unui eveniment care va avea azi loc în viața ta. Este important să oferi iertarea unei persoane care ți-a greșit în trecut, poate fără intenție. 

Capricorn

Astăzi, îți vor ieși în cale câteva provocări intelectuale. Îi vei impresiona pe toți cei din jur cu felul în care le vei găsi rezolvare, chiar dacă tu nu te simți stăpână pe tine 100%. Mai târziu, prietenii te vor scoate în oraș, să scapi de stresul de peste zi.

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să ieși din zona ta de confort, iar felul în care vei proceda poate să-i afecteze în rău pe cei din jurul tău. Dacă nu îți alegi cu grijă cuvintele, s-ar putea ca cineva să aibă de suferit în locul tău. 

Pești

S-au putea să crezi că ai un secret, însă în cursul zilei de astăzi aceasta va ieși la iveală. Poate fi vorba despre ceva ce simți pentru altcineva sau chiar de o parte de identității tale pe care intenționai să o ții ascunsă. 

Vezi și: Reteta Paste cu ton si spanac

related posts