Horoscopul zilnic 23 august 2019. Peștii au parte de o răsturnare de situație, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri 23 august 2019. 


Berbec

Prioritizează-ți activitățile principale astăzi și nu te lăsa distrasă de lucruri care nu sunt productive. Dacă vei fi pozitivă și vei avea încredere în visurile tale, există șansa ca acestea să se îndeplinească. Nu te îndepărta prea mult de rutina ta de zi cu zi astăzi.

Taur

Este posibil ca astăzi să fii nevoită să preiei conducerea. Este o oportunitate pentru tine să-ți demonstrezi calitățile de lider. S-ar putea ca, în urma acestei experiențe, să ți se deschidă și alte uși. Ar fi bine ca astăzi să ieși afară, să faci diverse activități și să te simți bine.

Gemeni

Adori să rămâi în zona ta de confort, mai ales că în ultima perioadă ai luat decizii mici bazate pe acest lucru. Vei simți nevoia să ieși din această zona de confort, dar pentru a reuși acest lucru trebuie să te motivezi. Nu uita că dezvoltarea vine odată cu schimbarea.

Rac

Te pricepi foarte bine la a le fura inimile celor din jur, a lega prietenii și a face conexiuni. Încearcă să îi ajuți și pe cei din jurul tău cu sfaturi în această privință. După-amiază, ar trebui să gândești pozitiv și să stai cât mai liniștită.

Leu

Ziua aceasta va fi, per total, una bună și care te va inspira. Nu te lăsa afectată de micile diferențe de gândire dintre tine și altă persoană. Ar trebui să eviți discuțiile contradictorii și, mai ales, să nu folosești un ton grav atunci când vorbești cu prietenii.

Fecioară

Se pare că este o zi norocoasă pentru Fecioare, așa că fii optimistă. Fii recunoscătoare pentru lucrurile mici din viața ta. Norocul se află la tot pasul, așa că fii atentă la micile indicii care îți vor apărea în cale.

Balanță

Ar fi bine să stai departe de certuri deoarece s-ar putea să te afecteze destul de mult. Fii neutră în situațiile de genul acesta. Atunci când blochezi lucrurile negative din viața ta, devii mai fericită.  

Scorpion

Există o situație în viața ta care te frământă. Poate fi vorba despre carieră, viața de families au viața amoroasă. Analizează problema în detaliu și caută motivul pentru care simți că lucrurile nu merg bine. Este posibil să ajungi la concluzia că nu te așteptai să te aflii în locul acesta, în această perioadă din viața ta. 

Săgetător

Din păcate, nu te poți baza pe persoanele din jurul tău atât de mult pe cât te așteptai. Nu trăim într-o lume perfectă. Ai grijă cu cine vorbești despre viața ta personală, deoarece nu toată lumea are intenții bune. Nu poți avea încredere în oricine.

Capricorn

Este posibil ca astăzi să-ți atingi obiectivul pentru care lupți de ceva timp. Continuă să muncești pentru asta și dă-ți silința și mai mult. Cea mai mare slăbiciune a ta poate deveni contrariul. Nu uita, nu există limite.

Vărsător

Tu atragi energiile pozitive în viața ta și tu decizi în ce stare vrei să te afunzi. Gândește-te la cea mai bună perioadă din viața ta și readu-o la viață. Păsterază-ți prietenii aproape, deoarece sprijinul lor este foarte important pentru tine.

Pești

Ești genul de persoană căreia îi place să aibă un totul planificat. Este important să ai un plan și este și mai important să ai un plan de rezervă. Te simți bine atunci când faci lucrurule ca la carte, însă oricând poate apărea imprevizibilul. Învață să te obișnuiești cu răsturnările de situație.

Vezi și: Rihanna și-a postat dublura pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies