Horoscopul zilnic 23 decembrie 2019. Săgetătorii au parte de o răsturnare de situație, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce în conturi o sumă de bani pe care o aștepți de mult. Posibil să negociezi profitabil o afacere. Îți folosești foarte bine instinctul și acționezi corespunzător în situații limită. Spre seară petreci clipe romantice alături de partener.

Taur

Posibil să fii nevoită să-ți ajuți partenerul într-o problemă apărută neașteptat la locul de muncă sau în ceea ce privește starea de sănătate. La locul de muncă spiritul tău de inițiativă te recomandă într-un proiect nou.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi o serie de chestiuni administrative la locul de muncă. Vei face față tuturor provocarilor, respecți cu strictețe dead-line-urile și pleci liniștită în concediu.

Rac

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să te bucuri de viață cu toată energia și te implici cu pasiune în activitățile care implică creativitatea. În cuplu este posibil să te aprinzi cam repede și ești dispusă să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru locuință, viața de familie și relațiile cu părinții. Vei munci mult pentru casă și vei încerca, alături de membrii familiei să terminați tot ce v-ați propus.

Fecioară

Configurația zilei de astăzi îți aduce multe deplasări pe distanțe scurte. În ceea ce privește comunicarea la locul de muncă, vei transmite informațiile într-un mod precis și direct, vei fi categorică și nu vei lăsa loc de interpretări. Ai o mare putere de convingere și darul de a-ți mobiliza colegii pentru a finaliza sarcinile.

Balanță

Conjunctura zilei de astăzi te face capabilă să obții ceea ce îți dorești. Îți fixezi obiective realiste în planul financiar și pui la bataie tot ce ai mai bun pentru a le obține.

Scorpion

Prima impresie pe care o vei lăsa astăzi va fi că ești dintr-o bucată, pentru că vei impresiona prin hotărâre și fermitate. La locul de muncă vei avea darul de a-i mobiliza pe colegi, datorită energiei aspectului perfectat între Lună și Marte în casa personalității tale, dar și a entuziasmului de care dai dovadă.

Săgetător

Contextul astral de astăzi ar putea să te îndemne să faci un bine. Posibil să te implici în acțiuni caritabile, să ajuți oameni defavorizați de soartă. La locul de muncă poți avea parte de o surpriză, răsturnare de situație în ceea ce privesc sarcinile de serviciu sau o schimbare în departamentul în care lucrezi.

Capricorn

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți concentrezi energia pentru a dezvolta planuri de viitor împreună cu un grup de prieteni care te susține. Nu sunt excluse mici conflicte din cauza unor divergențe de opinie. Folosește constructiv energia lui Marte!

Vărsător

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, pentru imaginea și statutul personal. Dintr-un dialog cu unul dintre șefi ai putea să afli că ți se apreciază eforturile, mai ales ca ai reușit să urci profesional prin forțele proprii și multă muncă.

Pești

Acțiunile tale de astăzi vor fi determinate de motivații subconștiente profunde. Vei pune multă pasiune în exprimarea convingerile și principiilor de viață. Posibil spre seară, în urma unor dialoguri cu partenerul de viață, să hotărâți împreună să plecați într-o călătorie, într-un loc unde doriți de mult să ajungeți.

related posts