Horoscopul zilnic 23 februarie 2020. Scorpionii au toate șansele să întâlnească persoana iubită, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 23 februarie 2020.


Berbec

Fenomenul de Lună Nouă, care are loc astăzi în zodia Pești, te îndeamnă la introspecție pentru a găsi cele mai bune soluții în ce privește cariera. Posibil să primești semnale din astral, să-ți vină niște idei pe care să vrei să le pui în aplicare peste circa o lună.

 

Taur

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți deschide o nouă etapă în relația cu prietenii, cu persoanele cu care ai pasiuni în comun, dar și în ce privesc proiectele de viitor, pe care vrei să le implementezi la locul de muncă.

 

Gemeni

În urma dialogului cu un prieten sau cineva apropiat, vei lua o decizie care privește cariera și statutul personal, pentru că astăzi se formează Luna Nouă din zodia Pești. Posibil să vrei să reiei un proiect mai vechi sau primești o propunere tentantă, pe care nu o poți refuza.

 

Rac

Fenomenul de Lună Nouă din zodia Pești, care se formează astăzi, deschide o nouă etapă în sectorul care indică călătoriile, studiile, cursurile de dezvoltare personală, care te-ar putea ajuta în viitorul apropiat în carieră. Totodată, posibil să vrei să reiei niște cursuri abandonate sau șefii îți propun să te trimită la niște cursuri.

 

Leu

Fenomenul de Lună Nouă din zodia Pești, care se formează astăzi, dinamizează axa financiară și deschide o nouă etapă în administrarea unei moșteniri, ai banilor pe care îi deții cu partenerul, cu alte persoane sau banii la care poate ai fost pusă administrator.

 

Fecioară

Luna Nouă de astăzi din zodia Pești te invită la o nouă etapă la capitolul relații. Dacă ești singură, poți să începi o relație sau dacă deja faci parte dintr-un cuplu, vei lua decizia să te ocupi mai mult de partener. Totodată, vei cântări bine cu cine vei face afaceri sau te vei asocia.

 

Balanță

Luna Nouă din zodia Pești de astăzi îți deschide o nouă etapă la locul de muncă, dar și în sfera sănătății. Poate fi vorba de schimbări în departamentul în care lucrezi sau dacă ai trimis un CV, să fii contactată pentru un interviu. În ceea ce privește starea sănătății, ar trebui să iei urgent măsuri să-și schimbi stilul de viață, să te odihnești mai mult și să nu te mai stresezi decât pentru lucruri grave.

 

Scorpion

Te numeri printre norocoasele zodiacului la capitolul sentimental, pentru că Luna Nouă din zodia Pești de astăzi, îți dinamizează sfera iubirii, aventura, și-ți deschide un nou capitol în aceste domenii. Dacă ești singură, ai toate șansele ca până la finalul zilei să ai partener.

 

Săgetător

Luna Nouă din zodia Pești, care se formează astăzi, îți deschide un nou capitol în viața de familie sau în ceea ce privește regimul unei locuințe. Posibil să afli că ți se mărește familia și să iei decizia ca în următoarea perioadă să schimbi locuința cu una mai mare.

 

Capricorn

Preocupările tale de astăzi sunt acumularea de cunoștințe, pregătirea pentru un examen, curs, test, proiect sau lucrare. Ești determinată să ai succes în următoarea perioadă și pentru că astăzi se formează Luna Nouă din zodia Pești și se deschide o nouă etapă în viața ta, iei decizii care să te ajute în viitor. Posibil să primești o bursă de studii.

 

Vărsător

Luna Nouă de astăzi din zodia Pești îți deschide o nouă etapă în sectorul financiar. Ești invitată să-ți schimbi obiceiurile financiare, să deschizi un cont de economii sau să cautți și alte surse de venit.

 

Pești

Luna Nouă de astăzi se formează în zodia ta, în casa personalității și te invită să-ți setezi obiective pentru următorul an. Totodată, se dinamizează axa relațiilor și poți pune bazele unei relații, unui parteneriat sau poți să renunți la o relație/parteneriat, care nu mai funcționează.

Românii au talent: Ce nu s-a văzut la TV

 

Exclusiv online: Smiley și Pavel terifiați de un moment dur de la Românii au talent

 

 

related posts