Horoscopul zilnic 23 noiembrie 2019. Capricornii au probleme la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 noiembrie 2019.


Berbec

Partenerul de viață te anunță astăzi că a semnat un contract pentru niște cursuri, care îi vor aduce acumulări de informație și experiențe și șanse să călătorească în străinătate. Totodată, în cuplu lucrurile merg din ce în ce mai bine și partenerul contează pe sprijinul tău.

 

Taur

Astăzi sunt șanse să semnezi un contract care să îți aducă mai mulți bani în conturi. Posibil să fie o activitate independentă sau o colaborare cu un asociat cu care ai lucrat foarte bine. În cuplu ai parte de o seară romantică.
 

Gemeni

Constați încă de dimineață că un dialog sincer cu partenerul de cuplu ar putea să rezolve multe dintre problemele care au tot apărut în ultima perioadă. Cei doi benefici, Jupiter și Venus, îți traversează casa cuplului si a mariajului și aduc șanse de împăcare și ameliorarea relațiilor conflictuale pe care le-ați tot experimentat în ultimele luni.
 

Rac

În prima parte a zilei, un dialog cu unul dintre părinți sau cu o persoană apropiată de tine, ar putea să te trezească la realitate în ceea ce privesc unele probleme apărute la locul de muncă. Așadar, ți se atrage atenția asupra unor perspective noi pe care nu le-ai luat în considerare.
 

Leu

Contextul astral de astăzi te ajută să te faci remarcată la locul de muncă, mai ales ca este favorizată comunicarea și conceperea unui plan de lucru pe termen lung. În planul personal, deși pare că nu ești mulțumită de cum evoluează relația în care te afli, se întrevede o perioadă bună în iubire.


Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a clarifica unele aspecte legate de veniturile pe care le încasezi, dar si pentru cheltuielile lunare. Decizi care sunt prioritățile și lucrurile de care ai neapărat nevoie și deschizi un cont de economii. Mobilizezi toți membrii familiei să facă economii pentru a pleca la vară într-o vacanță într-un loc exotic.
 

Balanță

Te poți bucura astăzi de prezența Lunii în zodia ta și te dedici partenerului de viață. Încerci să ajungi la inima partenerului prin gesturi frumoase. Totodată, vizitezi un salon de înfrumusețare, îți schimbi look-ul sau îți împrospătezi garderoba.
 

Scorpion

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini care nu suferă amânare, cu dead-line-uri care trebuie respectate. Ai multă inițiativă și încerci să îmbunătățești relația cu colegii, relația cu partenerul de viață sau cu membrii familiei.
 

Săgetător

Astăzi ai parte de suprize de la prieteni, noroc, șanse și oportunități pentru a gasi persoane care să se implice într-un proiect personal. În planul relațiilor afective pot sa apară situații imprevizibile, răsturnări de situație sau tot felul de surprize.
 

Capricorn

În prima parte a zilei rezolvi o serie de probleme apărute la locul de muncă prin optimism și încredere în forțele proprii. Totodată, cauți o persoană care să te inspire, să-ți fie ghid și să te încurajeze să pui în aplicare proiecte mai vechi.
 

Vărsător

Ai putea să iei în considerare să-ți schimbi regimul de viață prin adoptarea unei diete, să încerci să nu te mai suprasoliciți și să te ocupi mai mult de tine. În ciuda unor tensiuni care apar tot mai des în cuplu, reușești să-ți păstrezi optimismul.

 

Pești

În planul financiar se întreved lucruri bune, partenerul fiind cel care va aduce mai mulți bani în casă în urmatoarea perioadă. Spre seară încearcă niște trucuri romantice pentru a ieși din rutina în care ați intrat de o bună perioadă.

Vezi și cum Rihanna încearcă să își găsească un echilibru între viața personală și carieră

related posts