Horoscopul zilnic 23 octombrie 2019. Capricornii se întorc la o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 octombrie 2019.


Berbec

Astăzi, te vei regăsi într-o poziție deloc de invidiat, pentru că s-ar putea să fii nevoită să mediatizezi niște conversații încinse, între colegi sau chiar prieteni buni. Spre seară, vei fi nevoită să găsești o metodă de relaxare, pentru a scăpa de toată frustrarea de peste zi.

Taur

Astăzi, prietenii au nevoie de ajutorul tău. Te vei simți copleșită de responsabilități, dar într-un final vei găsi calea să te concentrezi pe lucrurile importante. O iubire din trecut apare pe neașteptate. 

Gemeni

O ceartă sau o discuție în contradictoriu cu un coleg sau un prieten se va întoarce împotriva ta astăzi. Cel mai bine este să nu ripostezi pentru a nu agrava lucrurile. Acasă, atmosfera este cât se poate de plăcută și vei scăpa de stres cu o sesiune de yoga sau urmărind serialul preferat. 

Rac

Astăzi, este posibil să te implici total într-un proiect creativ. La locul de muncă, vei străluci pur și simplu, obținând aprecierea și admirația colegilor, dar și superiorilor tăi. La final de zi, răsfață-te, o meriți. 

Leu

Astăzi, te vei simți foarte activă și plină de energie și vei fi tentată să te implici în toate poveștile care se derulează în jurul tău.  La locul de muncă, primești doar vești bune, printre care, foarte posibil, și o mărire de salariu sau chiar o promovare. 

Fecioară

Ești prinsă cu o mulțime de treburi astăzi, dar pentru tine este ok, pentru că ai inspirație și toate provocările ți se par cât se poate de atractive.  Este cazul să vorbești cu superiorii tăi pentru a promova în carieră, pentru că este evident că poți mult mai mult decât faci acum. 

Balanță

S-ar putea să reiei proiecte vechi care în trecut nu au putut fi puse în aplicare din cine știe ce motive, dar acum simți că este vremea lor.  Spre seară, este foarte posibil să primești o invitație romantică. 

Scorpion

Astăzi, vei fi tentantă să îți reiei vechile hobby-uri și, în același timp, nu prea ai chef de muncă. Este important să dai atenție celor din jur pentru că poți afla o mulțime de lucruri interesante.

Săgetător

Ai parte de o zi extrem de provocatoare, ți se întâmplă ceva extraordinar care te scoate din starea de plictiseală care te copleșise de ceva vreme. Este o idee bună să te bucuri de această întâmplare, pentru că îți va schimba viața în bine. 

Capricorn

Este o zi foarte intensă pentru tine, primești o vizită din partea cuiva care a fost foarte important în trecutul tău și probabil acum se reaprinde scânteia pasiunii. O nouă filă se deschide în viața ta sentimentală. 

Vărsător

Astăzi, se poate să cedezi impulsului de a bîrfi cu prietenele apropiate, dar vei avea și motive întemeiate. Pe de altă parte, trebuie să fii atentă să nu rănești pe cineva, neintenționat, în timp ce faci asta.

Pești

Vei fi tentată să faci o călătorie neașteptată astăzi. Starea ta emoțională este foarte bună, vei fi ușor de abordat și de convins să-ți împărtășești sentimentele. 

Vezi și: Rețetă Paste cu ton și spanac

related posts