Horoscopul zilnic 23 septembrie 2019. Racii vor face noi cuceriri, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 23 septembrie 2019.


Berbec

Berbecii vor clarifica astăzi anumite probleme ce îi apasă de ceva timp. În timp ce cauți răspunsuri la anumite întrebări, vei descoperi și anumite lucruri ce te vor surprinde. În loc să controlezi toate lucrurile, uneori este mai bine să lași lucrurile să vină de la sine. Seara te vei vedea cu gasca și veți sta la povești.

Taur

Un vechi prieten apare în peisaj, iar acest lucru te va determina să reiei legătura cu el. Nu ați mai vorbit de mult și acum vrei să recuperați. Înainte de a lua orice deciziție ar trebui să te gândești la motivul pentru care ai renunțat la această relație și dacă persoana respectivă chiar s-a schimbat.

Gemeni

Gemenii vor fi asaltați din toate părțile cu întrebări. Oamenii au încredere în tine și îți cer părerea în privința tuturor lucrurilor, însă tu nu știi de fiecare data răspunsul. Este ok să nu le știi pe toate, iar acest lucruri trebuie să-l înțeleagă și persoanele apropiate ție. Poți să le comunici acest lucru pe seară la un pahar de vin, la restaurant.

Rac

Racii își vor mări cercul de prieteni. De ceva timp simți că vrei să interacționezi cu oameni noi și să legi noi prietenii. Cu toate acestea, fii precaută și nu te lăsa păcălită de aparențe. Dacă ești singură, astăzi este ziua ideală pentru a face cuceriri. Ai o atitudine atât de fresh, încât vei atrage atrage toate privirile domnilor.

Leu

Leii ar trebui să nu intre în discuții cu persoanele străine. Atitudinea pozitivă și carisma acționează precum un far pentru cei din jurul tău, așa că să nu te mire dacă te vor aborda oameni pe care nu-i cunoști, pe stradă. În ceea ce privește planul familial, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Profită de timpul liber și pregătește-i iubitului mici surprize.

Fecioară

Fecioarele se vor simți foarte sigure pe ele astăzi. Fie că mergi la o petrecere cu prietenii tăi sau că iei prânzul în oraș cu colegii, îi vei cuceri pe cei din jurul tău cu abordarea ta. Vei propune subiecte de discuție foarte interesante, iar oamenii vor fi încântați să se alăture discuției. Când ai timp, ar trebui să te focusezi și pe treburile gospodărești.

Balanță

Balanțele au un vibe pozitiv pe care îl vor transmite tuturor. Astăzi îți vei dedica timpul comunicării. A trecut ceva timp de când nu te-ai mai văzut cu gasca ta și acum vrei să recuperezi fiecare moment pierdut. Nu refuzi nicio invitație la distracție, pentru că tu ești sufletul petrecerii.

Scorpion

Scorpionii își vor petrece ziua în compania persoanelor iubite. Ar fi de preferat să discuți cu iubitul tău despre lucrurile din relația voastră și să încercați să vă soluționați problemele. Lasă orgoliul la o parte și încearcă să asculți și punctul de vedere al partenerului. 

Săgetător

Săgetătorii au probleme în a-și exprima emoțiile. De cele mai multe ori ți se întâmplă ca mesajul pe care îl transmiți să nu fie la fel cu cel pe care ceilalți în primesc. Nu trebui să te panichezi, pentru că tuturor ni se întâmplă acest lucru. Lasă cuvintele deoparte și găsește noi moduri de a te exprima. Poți apela la desenat, cântat sau alte mijloace artistice.

Capricorn

Capricornii vor face o retrospectivă asupra relațiilor de prietenie. Sunt lucruri care te nemulțumesc și vrei să iei atitudine. Fie că te simți neascultată sau nepreciată, trebuie să faci niște schimbări în relațiile de prietenie. Ar fi de preferat să îți faci timp și pentru propriile nevoi. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă cât mai relaxantă.

Vărsător

Vărsătorii vor primi foarte multe vești din partea celor dragi. O persoană din trecutul tău va apărea din nou în peisaj. Dacă vrei să reiei relația de prietenie cu aceea persoană, ar trebui mai întâi să te asiguri dacă ai nevoie de ea în viața ta. Dacă simți că ai nevoie de ajutor, apelează cu încredere la prietenii tăi.

Pești

Peștii vor întâlni persoane noi cu care vor lega relații de prietenie. În ultima perioada te-ai suprasolicitat, așa că ar fi de preferat să-ți închizi telefonul și să te focusezi pe activitățile ce-ți fac plăcere. Cu toate acestea, dacă un prieten îți cere ajutorul, fii alături de el și oferă-i cele mai bune sfaturi.

related posts

Modifică setările cookies