Horoscopul zilnic 24 august 2019. Vărsătorii vor avea noroc la capitolul bani, vezi ce se întâmplă ce Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 24 august 2019. 


Berbec

Astăzi Berbecii vor lăsa deoparte munca și iși vor canaliza atenția asupra familiei. Lasă-te ghidată de creativitate și pregătește-le membrilor familiei mici surprize. Dacă ești singură, există posibilitatea să întâlnești un bărbat misterios. Această întâlnire poate marca începutul unui nou capitol din viața ta, așa că profită la maxim de această oportunitate.

Taur

Ziua de astăzi vine la pachet cu vești mai puțin bune pentru Tauri. Ar fi de preferat să nu rezolvi toate probleme simultan, ci să le iei ușor, pe rând. Evită să intri în discuții aprinse sau să dai curs bârfelor pe care le auzi. Seara ți-o vei petrece într-o manieră cât mai relaxantă.

Gemeni

Gemenii vor primi foarte multe cadouri astăzi. Există posibilitatea să scapi în mod miraculos de anumite datorii sau să legi noi prietenii cu anumite persoane, pe care înainte nu le simpatizai. Ar fi de preferat să nu conduciși să eviți activvitățile ce se suprasolicită. Seara ți-o vei petrece în compania persoanelor dragi sau a partenerului.

Rac

Racii vor adopta o atitudine foarte jucăușă. Fii atentă la modul în care îți exprimi ideile, pentru a nu-i răni pe cei din jurul tău. Apelează la tact și diplomație atunci când întâmpini situații mai delicate. Astăzi este ziua ideală pentru shopping. Seara ți-o vei petrece  alături de cei dragi sau mergând la pescuit.

Leu

Leii vor avea parte de foarte mulți musafiri. Încearcă să fii cât mai ospitalieră, chiar dacă asta înseamnă să faci compromisuri. Dupa-amiza ți-o vei petrece alături de colegi la ședințe. Ar fi de preferat să nu vinzi anumite lucruri, pentru că există șansa să nu primești înapoi suma pe care ți-o dorești. 

Fecioară

Fecioarele ar trebui să ia decizii pe cont propriu și să nu asculte de sfaturile prietenilor. Ar fi de preferat să îți analizezi cu grijă prietenii și să renunți la cei care te trag în jos. Focalizează-ți atenția asupra familiei și încearcă să-ți consolidezi relațiile cu membrii acesteia. În acest caz, petrece cât mai mult timp cu cei mici și faceți împreună planuri pentru viitor.

Balanță

Balanțele ar trebui să se țină departe de conflicte sau dispute. Ziua de astăzi este ideală pentru a face călătorii, a merge la picnic sau pentru a ieși la o plimbare în natură. Totodată, te poți apuca și de treburile gradinărești sau de amenajările prin casă. Dacă ești singură, există posibilitatea ca norocul să-ți aducă în cale sufletul pereche.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie rezervați atunci când vine vorba de critici. Evită conflictele, lasă orgoliul deoparte și încearcă pe cât de mult să nu “înțepi” persoanele din jurul tău. Acordă-le toată atenția ta celor mici și rudelor în vârstă. În acest fel, poți organiza o reuniune de familie.

Săgetător

Săgetătorii vor învăța astăzi din greșelile celorlați. Fie că te vei hotărâ să pierzi în greutate sau că vei găsi noi modalități de a te îmbogăți, vei face anumite schimbări. Dacă ești în căutarea une idile romantice, ieși în oraș și încearcă să cunoști cât mai multe persoane noi. Cine știe, poate îți vei găși alesul într-un restaurant, în parc sau la un concert.

Capricorn

Pentru unii Capricorni ziua de astăzi va marca un nou început. Energia și optimismul tău vor fi tramsmise tuturor persoanelor din jurul tău: partenerului, familiei sau prietenilor. Ar fi de preferat să nu intri în conflicte și să nu faci achiziții semnificative. Astzi este ziua ideală pentru a-ți face ordine în garderobă sau pentru treburile gospodărești.

Vărsător

Norocul va fi de partea Vărsătorilor, mai ales la capitolul bani. Cu toate acestea, nu te baza pe noroc în toate situațiile, ci încercă să tratezi lucrurile cu seriozitate. Dupa-amiza așteaptă-te să primești  vizite din partea celor dragi, în special din partea rudelor pe care nu le-ai mai văzut de mult. Ar fi de prefeart să fii ospitalieră și drăguță cu toată lumea, chiar dacă asta înseamnă să faci un conpromis.

Pești

Peștii se vor lăsa ghidați de instinct astăzi. Atunci când rudele sau prietenii îți cer sfatul, ar fi de preferat să spui adevărul și să nu te ascunzi după minciuni. În ceea ce privește sectorul financiar nu te întrevăd schimbări majore. Seara ți-o vei petrece în compania partenerului și nu este exclus să ai parte de mici surprize din partea acestuia.

Vezi și: Profil de celebritate - Keanu Reeves

related posts

Modifică setările cookies