Horoscopul zilnic 24 decembrie 2019. Capricornii se confruntă cu probleme de suflet, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 24 decembrie 2019.


Berbec

Conjunctura astrală de astăzi te ajută să te hotărăști să pleci într-o călătorie care-ți poate lărgi orizonturile. Sau poate la propunerea unui șef, vei începe niște cursuri de perfecționare profesională, care te pot ajuta pe viitor.

 

Taur

În urma unor evenimente cu impact emotional puternic, ce au avut loc în viața unui prieten apropiat, ești pe cale să-ți schimbi principiile după care te ghidezi în viață. Ar fi bine să începi să te gândești și la cei dragi ție și să petreci mai mult timp cu aceștia. Cariera poate fi lăsată pe planul doi.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să pui mult suflet în relația ta, dar și în parteneriatele de afaceri. Posibil să îi faci cadou partenerului un lucru mic, dar care are o valoare sentimentală puternică pentru voi. 

 

Rac

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi destul de agitată la locul de muncă. Posibil să fii dezamăgită din cauza deciziilor unora dintre șefi în legătură cu programul de lucru. Încerci să termini repede tot ce ai de făcut să pleci acasă sa-ți termini treburile.

 

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu partenerul, dar și pentru petrecerea timpului în mod plăcut și relaxant. Din cauza sarcinilor de serviciu, posibil să aibă loc schimbări de plan în ultimul moment. 

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi te face să acorzi prioritate chestiunilor gospodărești pentru pregătirea casei și a mesei de Crăciun. Deși ai multe de făcut, nu dispera, că vei avea toată susținerea membrilor familiei, care îți vor sari în ajutor. 

 

Balanță

Posibil ca astăzi să te sustragi de la treburile casnice și să fii jumătate de zi pe drumuri la cumpărături. Ajungi și la serviciu la un moment dat, dar este o zi ușoară și stai mai mult la povești cu colegii. Treaba a fost încheiată, așa că acum te poți bucura de câteva zile libere binemeritate.

 

Scorpion

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Încasezi sume de bani, însă nu ramân prea mult în conturi, deoarece faci cumpărături și plăți la utilități și rate. Vrei să scapi de această grijă și astăzi găsești momentul bun pentru a te ocupa și de acest domeniu.

 

Săgetător

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în zodia ta, respectiv în casa personalității. Ai încredere în forțele proprii, impresionezi prin atitudine, ești o prezență plăcută, admirată și ești preocupată de a te pune în valoare.

 

Capricorn

Conjunctura astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să îi oferi suport moral partenerului, care nu știe cum să mai descurce ițele la locul de muncă. Totodată, nici tu nu ești în apele tale și încerci să faci un bilanț, însă nu împărtășești cu nimeni încă planurile tale.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți scoate în cale un prieten care te ajută într-o problemă apărută în relația cu partenerul de cuplu. Încearcă și lasă deoparte conflictele acum, în preajma sărbătorilor și caută să petreci timp de calitate cu cei dragi.

 

Pești

Deși se anunță o zi scurta, vei avea multe de rezolvat la serviciu înainte să pleci în minivacanța de Crăciun. Acasă ai de făcut multe pregătiri, mai ales că-ți aștepți familia în vizită.

related posts