Horoscopul zilnic 25 februarie 2019. Săgetătorii au parte de o surpriză imensă, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 25 februarie 2019.


BERBEC

Berbecul ar trebui să țină cont de faptul că munca și perseverența pot aduce rezultate bune, dar ca un efect secundar poate veni și… epuizarea. Este timp pentru tot: și pentru muncă și pentru odihnă. Ziua va fi în general una pozitivă și eficientă.

TAUR

Cheia succesului este calmul și cumpătarea. Taurii ar trebui să trăiască o zi  după acest motto. Veți avea impresia ca oamenii încearca să vă fure covorul de sub picioare și să vă provoace în diverse moduri, însă trebuie să aveți grijă și să rămâneți calmă.

GEMENI

Aceasta zi va fi una plina de soare pentru Gemeni. Chiar și cele mai neplăcute situații vor fi tratate cu un zâmbet, optimism și raționalitate. Aceasta abordare îi va ajuta, de asemenea, să evite multe necazuri și dispute.

RAC

Vor simti că pot cuceri lumea- vor fi deciși și perseverenți.  Dacă este vroba de un caz nobil, Racii vor aplica toate calitățile menționate mai sus. Aceasta este problema fundamentală a zilei: multe drumuri fără o direcție concretă.

LEU

Este ziua contrastelor intense: suisuri și coborâșuri vă așteaptă în fiecare sferă a vieții. Însă capacitatea de a gestiona aceste extreme va veni destul de ușor astăzi. Simțurile și intuitța vor merge mână în mână și nu vor exista discuții în cotradictoriu pe parcursul zilei.

FECIOARA

Este posibil să simți că nori de furtună se adună la orizont, dar nu te grăbi să disperi, pentru că acesta este doar un efect al aparenței. Orizontul tău va fi clar toată ziua. Este o zi favorabilă pentru comunicare, idei creative și muncă.

BALANTA

Este timpul să realizezi care este potențialul tău ascuns. Acest lucru poate fi un talent literar, abilități muzicale sau culinare etc. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă relaxa și a vă bucura, într-un mod benefic, de toate plăcerile aceastei zile. Petrece timp cu cei mai buni prieteni ai tăi sau vizitează-ți părinții.

SCORPION

Drumul este larg deschis către noi șanse -ieși afară și plimbă-te. Această zi este plina de oportunități pentru un real succes. Pur și simplu nu fi leneșă. Ține ochii deschiși pentru a nu pierde șansa unei bune oportunități.

SAGETATOR

Prima jumătate a zilei va fi plină de surprize frumoase și cu un potențial de succes impresionant. S-ar putea să îți faci noi prieteni, să stabilești relații promițătoare, să faci o impresie foarte bună asupra oamenilor potriviți etc. Seara este cel mai bine să o petreceți în familie.

CAPRICORN

Primele ore ale dimineții sunt pline de gânduri deprimante și de disperare din cauza evenimentelor recente. Cu toate acestea, pe parcursul zilei, gândurile sumbre vor dispărea traptat, iar soarele va ieși din nori. Pesimismul va ceda locul optimismului în speranța că mâine va fi o zi mai bună.

VARSATOR

Aceasta zi  nu poate fi caracterizată ca fiind perfectă, dar vor fi și momente bune dacă știi cum să le cauți. Ține minte că fiecare situație are și părțile ei bune. Este posibil să primiți vești excelente sau puteti să vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult timp.

PESTI

Aceasta este, fără îndoială, ziua Peștilor. Orice ai face, succesul și buna dispozitie vor fi de partea ta. Fii îndrăzneață și curajoasă, stelele vin în ajutorul tău pentru a încuraja aceste calități. Împărtășește cu cei dragi acest moment.

Vezi și: Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie

related posts

Modifică setările cookies