Horoscopul zilnic 26 decembrie 2019. Leii au discuții serioase cu partenerul de afaceri, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 26 decembrie 2019.


Berbec

Astăzi este o zi importantă pentru cariera, pentru că ești pe cale să iei o decizie în sfera profesională. Posibil să aibă legătură și cu situația din familie. Eclipsa Solară din zodia Capricorn de astăzi anunță că vei schimba direcția profesională pe fondul unor evenimente surpriză.

 

Taur

Eclipsa Solară de astăzi din semnul Capricorn marchează un nou început în alegerea unui drum în viață, care poate avea legătură cu cariera, prin începerea unor studii sau cursuri de perfecționare profesională. Totodată, un eveniment neașteptat în familie, ar putea să-ți schimbe filosofia și principiile de viață.

 

Gemeni

Eclipsa Solară din Capricorn de astăzi se formează în sectorul care indică avantajele materiale și banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau alți terți. Așadar, ar putea să-ți aducă o răsturnare de situație în planurile tale legate de administrarea unei moșteniri sau destinația unei sume mari de bani.

 

Rac

Așteaptă-te la un nou început în planul relațiilor, mai ales că astăzi se formează Luna Nouă din Capricorn și Eclipsa Solară, care marchează surprize și răsturnări de situație în cuplu. Posibil să ai curajul să-ți exprimi sentimentele și să-ți surprinzi partenerul.

 

Leu

Contextul astral de astăzi cu Luna Nouă din Capricorn și Eclipsa Solară anunță noi începuturi la locul de muncă, unde pot să apară surprize sau răsturnări de situație. Posibil, în urma unui dialog cu partenerul de viață, să ți se deschidă ochii și să nu mai accepți unele lucruri din partea șefilor.

 

Fecioară

Astăzi se formează Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa Solară, care marchează un nou început în relațiile sentimentale, în relațiile cu copiii sau în activitățile de creație. Posibil dialogul cu partenerul, cu cineva apropiat sau cu unul dintre copii, să te facă să-ți schimbi atitudinea vis-à-vis de modul cum vezi dragostea.

 

Balanță

O zi importantă pentru tine se anunță astăzi în sectorul care indică familia, locuința și patrimoniul, mai ales ca se formează Luna Nouă și Eclipsa Solară din Capricorn, care marchează un nou început în relațiile cu membrii familiei.

 

Scorpion

Luna Nouă de astăzi și Eclipsa de Soare din zodia Capricorn marchează un nou început în sectorul care indică studiile, comunicarea, acumularea de cunoștințe, schimbul de idei și relația cu frații. Totodată, este posibil să schimbi direcția profesională și să lași în urmă ceea ce nu-ți mai servește pentru dezvoltarea ta personală.

 

Săgetător

Astăzi ești preocupată pentru situația ta financiară și cum Luna Nouă din Capricorn și Eclipsa de Soare aduc noi începuturi, ai putea să-ți faci un plan financiar pe termen lung. Simți că ceva se va întampla și în următoarele zile vei vedea că ai avut dreptate. Posibil să aibă loc surprize și răsturnări de situație în colaborarile cu asociații sau partenerii de afaceri din străinătate sau care au legături cu străinătatea.

 

Capricorn

Ziua de astăzi este o zi importantă pentru tine, mai ales că se formează Luna Nouă si Eclipsa de Soare din Capricorn. Ți se oferă șansa unui nou început pe toate planurile, fie personal, fie profesional, te poți afirma și-ți poți seta obiective pentru următorul an. Nu sunt excluse surprize care pot să apară în planul relațiilor.

 

Vărsător

Posibil astăzi să nu fii atât de optimistă cum te știu toți. Poate și din cauza faptului că Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Capricorn îți vor marca sectorul care indică subconștientul, izolarea, meditația, acțiunile din trecut. Cel mai bine ar fi să începi un proces de introspecție, să-ți faci un bilanț, după care să iei decizii legate de viața ta.

 

Pești

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Capricorn de astăzi îți aduce un nou început în relațiile de prietenie cu colegii de la locul de muncă, unde pot să apară brusc și neașteptat evenimente surpriză și răsturnări de situație. Totodată, poți să-ți mărești cercul de cunoștințe cu persoane cu care vei începe proiecte noi.

related posts