Horoscopul zilnic 26 ianuarie 2019. Leii întâlnesc pe cineva interesant, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 26 ianuarie 2019.


BERBEC

Vă rămâne seara liberă pentru distracție dar până atunci poate găsiți două trei ore libere pe care să le petreceți alături de cineva bolnav, în convalescență.

TAUR

Ați lăsat special pentru azi niște operațiuni casnice, de care nu v-ați putut ocupa în timpul săptămânii și n-o să vă lăsați până nu le veniți de hac.

GEMENI

Sunteți dispuși să cheltuiți din fondul de rezervă ca să vă duceți la schi, la patinoar, să vă distrați, să scoateți, cumva, oboseala din oase.

RAC

Poate plecați în excursie într-un grup organizat ca să nu trebuiască să conduceți voi, iar dacă veți fi totuși la volan să circulați cu ochii-n patru, neapărat.

LEU

Ați putea face cunoștință cu cineva care să vă umple, frumos, viața și să vă felicitați că v-ați dus la petrecerea respectivă pentru că, altfel, nu aveați cum să vă cunoașteți.

FECIOARĂ

Ați putea discuta și afaceri, printre altele, cu niște viitori colaboratori pe care nu i-ați putut vedea zilele trecute c-ați fost ocupați până peste cap.

BALANȚĂ

Vă puteți reface, în orice moment, viața sentimentală și să o luați de la zero, să vă acordați încă o șansă de a fi fericiți în viața de cuplu.

SCORPION

Intervin diverse neprevăzute și o să modificați o listă de invitați, meniul pentru o nuntă, un botez care vor avea loc în curând și refaceți și calculele financiare.

SĂGETĂTOR

Poate că buna dispoziție depinde azi doar de voi, să v-o creați singuri pentru că anturajul o fi cu moralul la pământ și așteaptă să-i reanimați voi.

CAPRICORN

Se va lămuri odată pentru totdeauna o chestiune de afaceri, să știți pe ce bani munciți și care va fi viitorul în actuala combinație de afaceri, că acum nu vă e clar.

VĂRSĂTOR

O să-i însoțiți măcar pe copii la săniuș, la sala de jocuri, în parcul de distracții, colo unde le place, dacî altfel n-aveți chef să ieșiți pe-afară.

PEȘTI

O să vă faceți timp și pentru treburile gosdpodărești și pentru ieșit pe-afară la o reuniune cu prietenii, să aflați ultimele noutăți din viața grupului.

Vezi și: Horoscop: Ce previziuni ne aduce anul 2019?

related posts

Modifică setările cookies