Horoscopul zilnic 26 ianuarie 2020.  Vărsătorii primesc un ajutor financiar, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 26 ianuarie 2020. 


Berbec

Se anunță o zi favorabilă stabilirii unui plan de acțiune pentru noile proiecte. Ai intenția să cooperezi cu colegii implicați și ești deschisă propunerilor, fără să mai comentezi. În a doua parte a zilei discuți cu partenerul de viață despre posibilitatea întemeierii unei familii și chiar pentru apariția unui copil, pentru că amândoi vă doriți acest lucru.
 
Taur

Te gândești tot mai des să schimbi domeniul în care activezi, deoarece vrei o viață mai liniștită și să-ți poți rezerva timpul și membrilor familiei. Astăzi îți vine o idee către ce domeniu ți-ar plăcea să te îndrepți și începi să te interesezi mai mult de acest subiect.

Gemeni

Reușești astăzi să scapi de acel sentiment de apăsare pe care l-ai tot experimentat în ultima perioadă. Comunicarea cu ceilalți și ieșirile îți fac bine și redevii persoana optimistă și veselă, așa cum te-au cunoscut prietenii din grupul tău.
 
Rac

Partenerul te anunță astăzi că veniturile lui ar putea crește în următoarea perioadă, așa că luați împreună hotărarea de a face niște economii. În cazul în care vrei să achiziționezi un bun cu valoare mai mare, hotărăști să faci săptămâna viitoare o vizită la bancă pentru a te interesa de condițiile unui credit de nevoi personale.

Leu

S-ar putea ca evenimentele de astăzi să ducă într-o direcție la care nu te așteptai în planul profesional. La locul de muncă se rezolvă o situație și intenționezi să negociezi un parteneriat profitabil de ambele părți. Te aștepți ca șefii să te felicite și să obții mână liberă să te ocupi de contracte.

Fecioară

S-ar putea ca o situație de la locul de muncă despre care vorbești cu colegii, să te ia prin surpridere, să se discute mult pe seama unui subiect, iar sarcinile să se modifice. Seara ți-o petreci în compania partenerului în oraș.

Balanță

Dacă te-ai îndrăgostit brusc și neașteptat și visezi ca persoana respectivă să-ți răspundă cu aceleasi sentimente, dă-i de înțeles, nu mai aștepta! Acționează acum când te ajută și astrele! Ceri sfatul unei prietene pentru că nu știi cum să faci pentru a-i atrage atenția.

Scorpion

Încerci astăzi să rezolvi o problemă ivită în familie. Faci consiliu și încerci să ajungeți la același numitor comun, asta după ce fiecare își spune nemulțumirile. Prin comunicare deschisă se poate rezolva totul și se pare că ai fost aleasă de către astre să aduci armonia în casă.

Săgetător

Se anunță o zi favorabilă negocierilor, comunicării și întâlnirilor cu prietenii, care ar putea să te ajute într-o situație care are legătură cu serviciul. Dacă îți cauți loc de muncă, cineva din anturaj te recomandă.

Capricorn

Deși ai mulți bani de încasat, conturile tale sunt goale. Vrei să mergi la shopping, însă nu ai cu ce și te împrumuți la o prietenă. Vrei să-ți achiziționezi niște haine pe care le-ai găsit la reducere. În altă ordine de idei, toată ziua îți faci socoteli, liste, ce și cum ai de achitat și ești nerăbdătoare să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Vărsător

Astăzi ai o intuiție excelentă, care te scapă dintr-o situație neașteptată. Șansa îți surâde în sfera financiară, chiar dacă o sumă de bani întârzie să ajungă la tine. Dacă nu reușești să te descurci pe cont propriu, cineva din familie îți oferă un ajutor financiar și lucrurile se rezolvă.

Pești

Astăzi este o zi excelentă pentru a iniția un plan/o strategie pe termen lung, care are legătură cu viața de familie. Ai câteva idei bune, cu care partenerul de viață este de acord. Ați reușit într-un final să vă înțelegeți, fără să mai ajungeți la dispute.

Urmărește acum cel mai nou episod Treding Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează


 

related posts

Modifică setările cookies