Horoscopul zilnic 26 martie 2020. Berbecii cheltuie mai mulți bani decât e cazul, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți prezic astrele și citește horoscopul zilei de joi, 26 martie 2020. Citește horoscopul realizat de Laura Ianculescu, astrolog. 


Berbec

Astăzi se întrevede multă activitate în sectorul financiar, al banilor obținuți de la locul de muncă. Posibil să ai parte și de ceva instabilitate ori surprize plăcute în sectorul financiar. Ai grijă însă că ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți!

 

Taur

Contextul astral de astăzi, când Luna ajunge în zodia ta, alături de Uranus, îți imprimă multă energie, dar și instabilitate în acțiuni. Ar fi bine ca această energie să o redirecționezi unei cauze umanitare. Dacă simți că ai tendința să vrei să faci mai mult lucruri deodată și pe niciuna să nu o termini, oprește-te și ordonează-ți timpul și prioritățile.

 

Gemeni

Nu se anunță o zi foarte bună din punct de vedere al sănătății sau al stării psihice. Posibil și unele nemulțumiri și frustrări acumulate să iasă la suprafață. Ar ajuta meditația, exerciții de respirație și mai multă odihnă și izolare departe de toată agitația cotidiană.

 

Rac

Astăzi ai dialoguri cu prietenii/colegii prin participarea la o sedință, în care fiecare să veniți cu o idee de afacere sau cum să faceți să puneți pe roate un proiect. Cea mai mare parte dintre noi înclină spre un proiect umanitar sau care are legătură cu copiii din medii defavorizate.

 

Leu

Contextul astral de astăzi te poate aduce în fața tuturor, te poți face cunoscută printr-o acțiune pe care o demarezi. Totodată, ideile originale pe care le prezinți șefilor ar putea fi aprobate foarte ușor sau poți cunoaște persoane influente de la care poți obține o finanțare.

 

Fecioară

Astăzi, primești vești din străinătate de la rude sau de la persoane cu care lucrezi. Totodată, dacă te-ai înscris mai demult la un curs de perfecționare profesională sau de limbi străine, afli că se amână sau se ține online. Mai există și situația în care să ai o revelație cu privire la direcția potrivită evoluției tale personale.

 

Balanță

Sectorul care indică resursele financiare deținute în comun cu partenerul sau alți terți, moștenirile, avantajele materiale, taxele și impozitele, ar putea astăzi să fie puse sub semnul neprevăzutului, al suprizelor și răsturnărilor de situație.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce o supriză în relație, mariaj sau într-un parteneriat de afaceri. Posibil să te decizi brusc împreună cu partenerul să schimbi casa sau vreți să treceți la un alt nivel al relației, prin întemeierea unei familii.

 

Săgetător

Sectorul muncii și al sănătății este prioritatea ta principală de astăzi. Nu sunt excluse surprize care pot să apară în aceste planuri. O idee originală ar putea să te scoată dintr-o situație complicată la locul de muncă. Ai multă energie, însă ai grijă cu o gestionezi, pentru că tinzi să faci mai multe lucruri deodată și în partea a doua a zilei să nu mai fii în stare să faci nimic.

 

Capricorn

Surprize și răsturnări de situație apar astăzi în planul sentimental și al relației cu copiii. Posibil să te caute un fost partener cu care nu ai mai vorbit de mult și reluați legătura. Redescoperiți pasiunile în comun pe care le aveați și decizi să faci pași mici în această nouă relație.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi favorizează dialogurile cu familia legate de regimul unei locuințe. Dacă membrii familiei nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu tine, riști să devii tensionată și să strici relațiile. Fii diplomată și condu evenimentele în direcția dorită de tine!

Pești

Primești astăzi vești surpriză sau informații utile de la persoane cu care ai o relație bună. Totodată, contextul astral favorizează lărgirea orizonturilor. Te pregătești de noi experiențe, care te vor ajuta să te dezvolți în direcția în care dispui de cel mai mare potential.

Episodul 1: Personajele din Vlad iși imită actorii preferați din străinătate


related posts