Horoscopul zilnic 26 septembrie 2019. Săgetătorii vor întâlni o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 26 septembrie 2019.


Berbec

Berbecii vor învăța să-i asculte și pe cei din jurul lor. Dacă uneori te afli în impas, ar fi mai ok să înveți din greșelile celorlalți, decât să testezi acel lucru pe propria ta piele. Nu o să fie ușor la început, iar asta se datorează și dorinței tale de a avea întotodeauna dreptate. Deschide-te în fața partenerului sau a familiei tale și povestește-le despre problemele cu care te confrunți.

Taur

Taurii își vor arată și latura sentimentală astăzi. Ar fi de preferat să nu oferi sfaturi atunci când cei din jurul tău nu îți cer acest lucru. Învață să îți lărgești orizonturile și acceptă ideea că uneori opinia ta nu este cea mai bună. Dacă lucrurile între prietenii tăi nu merg, nu alege tabăra câștigătoare, ci încearcă să aplanezi conflictul.

Gemeni

Gemenii se vor trezi într-o situație de criză, ce i-a luat pe neașteptate. Chiar dacă pare o cale fără ieșire, nu te grăbi să fugi, pentru că la sfârșit acest lucru se va dovedi o experiență de neuitat. Atunci când vrei să-ți spui opinia nu te sfii să faci acest lucru doar pentru că ceilalți gândesc diferit de tine.  Ai încredere în propriile opinii și idei.

Rac

Racii vor avea șansa să-și încheie probleme cu persoanele din jurul lor. Fie că este un membru al familiei, un profesor sau superiorul tău, divergențele dintre voi vor dispărea. Comunicarea este cheia, iar tu ai înțeles acest lucru foarte bine. Dacă te deranjează ceva, în loc să ții în tine, vorbește despre aia problemă și încearcă să o rezolvi. Cu cât amâni mai puțin, cu atât vei fi mai fericită.

Leu

Leii se vor lăsa ghidați de părerile celorlați. Ar fi de preferat, mai întâi, să treci prin filtru minții sfaturile pe care le primești și apoi să iei decizii. Îți ajuți prietenii mereu, dar de la un timp te simți folosită. Ar trebui să faci o retrospectivă și să te decizi ce persoane mai vrei să păstrezi în viața ta. Astăzi este o zi ideală pentru a face investiții.

Fecioară

Fecioarele își vor canaliza foarte mult atenția asupra carierei. Îți place atât de mult ceea ce faci și ești atât de pasionată, încât lucrurile merg strună. Cu toate acestea, ar fi de preferat să nu te suprasoliciți și să-ți rezervi timp și pentru partener. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă cât mai relaxantă, alături de iubitul tău. Nu este exclus să ai parte de mici surprize.

Balanță

Balanțele vor lua atitudine și vor pune punctul pe I. Astăzi este șansa ta să strălucești și vei profita la maxim de această oportunitate. Toți te vor asculta, așa că ar fi de preferat să-ți cântărești cu grijă cuvintele. Lucrurile la muncă merg din ce în ce mai bine, iar acest lucru se citește și pe fața ta. Munca merge bine, la capitolul familie stai bine, deci putem spune că ai găsit un echilibru.

Scorpion

În ultima perioadă simți că ai devenit o țintă și că oamenii te critică. Ei bine, ar trebui să vezi lucrurile și din altă perspectivă - uneori criticile pot fi și constructive. Învață să accepți că mai ai multe de învățat și de perfecționat la tine, iar acest proces presupune timp și răbdare. Ar fi de preferat să nu iei lucrurile personal și să nu te demotivezi.

Săgetător

Săgetătorii iți vor dedica ziua comunicării. A trecut ceva timp de când nu te-ai mai întâlnit cu gașca ta și acum a venit timpul să recuperați. De ceva timp  vrei să ieși din zona ta de confort și să te implici în noi proiecte, care să te intrige cu adevărat. Ei bine, acum este momentul. Dacă ești singură, există șansa ca pe seară să întâlnești o persoană, ce te va face să te simți extrem de specială.

Capricorn

Capricornii vor face o analiză asupra propriilor nevoi. Dacă simți că ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri poți cere și sfatul apropiațiilor. Încearcă să-ți menții cât mai mult starea optimistă, așa că detașeză-te de tot și vizionează filmul preferat. Norocul pare să dea peste tine, astfel că vei găsi o nouă sursă de venit. În loc să faci achiziții semnificative, mai bine economisește.

Vărsător

Ziua de astăzi va fi extraordinară. Toată lumea va roi în jurul tău, iar acest lucru te va face să te simți specială. Capacitatea ta e a citi oamenii va fi foarte apreciată astăzi, astfel că toți prietenii vor veni la tine pentru a-ți cere sfatul. Fii aproape de ei și oferă-le sprijinul necondiționat. La capitolul bani nu se întrevăd schimbări majore.

Pești

Peștii se vor lăsa ghidați astăzi de intuiție. Fie că  te vei gândi la rezolvarea propriilor probleme sau a celor din jurul tău, vei apela la spiritul intuitiv. O persoană din trecutul tău va apărea iar în peisaj și îți va solicita ajutorul. Ar fi de preferat să stai deoparte de rețele de socializare și să nu intri în discuție cu persoanele necunoscute. Astăzi este o zi ideală pentru meditație.

Vezi și. Reteta Creveti cu usturoi si sunca

related posts

Modifică setările cookies